Tvé přání splněno, jen jsem tím rozjebal původní hlasování357 píše:Žádám tímto zakladate vlákna o přidání možnosti:
Ne, hodnota vozu totiž spadla o tolik, že bych teď za něj h...o dostal!
...jinak totiž nemůžu hlasovat!

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tvé přání splněno, jen jsem tím rozjebal původní hlasování357 píše:Žádám tímto zakladate vlákna o přidání možnosti:
Ne, hodnota vozu totiž spadla o tolik, že bych teď za něj h...o dostal!
...jinak totiž nemůžu hlasovat!

BoroX píše:Nemá zmysel zbavovať sa niečoho dobrého

Náhradné diely budú stále, servis bude tiež. Ostatné ma nezaujíma...
 Náhradné diely budú stále, servis bude tiež. Ostatné ma nezaujíma...

predajom svojho 1r4m stareho auta s najazdom 22tis by som prerobil tak 4tis.e a to este nevravim o nakladoch na naftu, poistky, servis co ma to stalo ... predsa nebudem predavat nove auto aby som si za tie prachy kupil jazdenku co ma 4x tolko km a je 3x taka stara jak moje auto iba preto ze tu konci predaj.
  predajom svojho 1r4m stareho auta s najazdom 22tis by som prerobil tak 4tis.e a to este nevravim o nakladoch na naftu, poistky, servis co ma to stalo ... predsa nebudem predavat nove auto aby som si za tie prachy kupil jazdenku co ma 4x tolko km a je 3x taka stara jak moje auto iba preto ze tu konci predaj. na nove auto v rovnakej velkostnej kategorii momentalne nie su peniaze ( priority su inde )
  na nove auto v rovnakej velkostnej kategorii momentalne nie su peniaze ( priority su inde ) auto som kupoval s tym ze mi posluzi cca 10r.
  auto som kupoval s tym ze mi posluzi cca 10r.  mam trochu obavy hlavne pri karosarskych castiach s dostupnostou, ale ked clovek hlada tak aj najde ( na nete je vsetko + vrakovisko )
 mam trochu obavy hlavne pri karosarskych castiach s dostupnostou, ale ked clovek hlada tak aj najde ( na nete je vsetko + vrakovisko )  auto mam v riadnej zaruke este2 roky + dalsie 2 roky zaruka na karoseriu, motor a tusim prevodovka... uz ani neviem co presne vsetko zahrnala ta zaruka ( to budem riesit az ked sa nieco poserie
 auto mam v riadnej zaruke este2 roky + dalsie 2 roky zaruka na karoseriu, motor a tusim prevodovka... uz ani neviem co presne vsetko zahrnala ta zaruka ( to budem riesit az ked sa nieco poserie  )
 ) auto zatial slape bez jedinej chyby
 auto zatial slape bez jedinej chyby  ukoncenie predaja nahralo nadejnym kupcom automobilu chevrolet lebo ceny isli dolu a zasa na druhu stranu, ty co sa zlakli a chcu predat tak na tom mozno aj trochu prerobia. Cize kto ma na nove auto, neboji sa prepadu ceny a obava sa ukoncenia predaja pre toho je rozhodovanie jednoduche ... pre nas ostatnych vela stastnych KM bez poruchy a bez nehody na nasich Daewach a Chevroletoch
 ukoncenie predaja nahralo nadejnym kupcom automobilu chevrolet lebo ceny isli dolu a zasa na druhu stranu, ty co sa zlakli a chcu predat tak na tom mozno aj trochu prerobia. Cize kto ma na nove auto, neboji sa prepadu ceny a obava sa ukoncenia predaja pre toho je rozhodovanie jednoduche ... pre nas ostatnych vela stastnych KM bez poruchy a bez nehody na nasich Daewach a Chevroletoch   

7471 je počet členů foraKrtek píše:No tak ukončení prodeje je škoda hlavně z důvodu že už nebudou přibývat noví členové sem

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |