Ja sa prebijam zrovna cez CBT

Tiez si to absolvoval ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Dobre sa pri tom zaspavaBoeing737 píše:A načo sa tým mučíš?

tak viac dostaneš jednoducho...pridáš plyn
 tak viac dostaneš jednoducho...pridáš plyn 

A vies preco vrtulnik dokaze lietat ?Kaštan píše:přišli nějací soudruzi a rozhodli, že ze mě udělají technika větrníku - vrtulník MI-2. Dobrá, sice šok jak něco takového může létata

aj ja som na tom volakedy fical a hlavne preto ze teren bol skutocny a mohol som prelietavat nad miestami kdekolvek na svete pozorovat realny obraz miesta (napr miesta kde som dovolenkoval, kde dovolenkovat budem
 aj ja som na tom volakedy fical a hlavne preto ze teren bol skutocny a mohol som prelietavat nad miestami kdekolvek na svete pozorovat realny obraz miesta (napr miesta kde som dovolenkoval, kde dovolenkovat budem  atd). Potom som objavil nieco podobne co presne vyhovuje mojim potrebam! Letecky simulator ktory je online, netreba nic stahovat, bezi na terene google maps, teren, budovy, popisy atd... Obsahuje 13 modelov od A380 cez helikopteru, vetrona, balon, cesnu, SU-35 az po paraglider... Zobrazuje polohu na minimape, zobrazuje aj ostatnych pilotov kedze to bezi v multiplayer mode (bezne 100-150 pilotov online sucasne), zobrazuje polohu letisk s informaciami o runways (cca 30tis letisk) atd... Moznost prepinat pohlady pri simulacii, spracovane kokpity, moznost menit pocasie, oblacnost, noc den... Chat s ostatnymi pilotmi atd atd... Postupom casu som tam stretol viac nadsencov z SK a CZ a mame uz spolocny team a web, stretavame sa na spolocnych virtualnych letoch, prelietavame zaujimave lokacie alebo napr len tak santime vo vzduchu nad letiskom Sliac. Proste nenarocny simulator kde netreba ovladat rozne zakutia aviatiky, jednoduche lietanie aj s jumbom kde ovladate klasicky vyskovky, smerovky, tah motorov, klapky, vysuvate podvozok a mozete lietat. Koho by zaujimalo, simulator najdete na linku nizsie, mozno bude treba stiahnut nejaky plugin, a cosi aj nastavit, nic zlozite, vsetko laicky jednoduche.
 atd). Potom som objavil nieco podobne co presne vyhovuje mojim potrebam! Letecky simulator ktory je online, netreba nic stahovat, bezi na terene google maps, teren, budovy, popisy atd... Obsahuje 13 modelov od A380 cez helikopteru, vetrona, balon, cesnu, SU-35 az po paraglider... Zobrazuje polohu na minimape, zobrazuje aj ostatnych pilotov kedze to bezi v multiplayer mode (bezne 100-150 pilotov online sucasne), zobrazuje polohu letisk s informaciami o runways (cca 30tis letisk) atd... Moznost prepinat pohlady pri simulacii, spracovane kokpity, moznost menit pocasie, oblacnost, noc den... Chat s ostatnymi pilotmi atd atd... Postupom casu som tam stretol viac nadsencov z SK a CZ a mame uz spolocny team a web, stretavame sa na spolocnych virtualnych letoch, prelietavame zaujimave lokacie alebo napr len tak santime vo vzduchu nad letiskom Sliac. Proste nenarocny simulator kde netreba ovladat rozne zakutia aviatiky, jednoduche lietanie aj s jumbom kde ovladate klasicky vyskovky, smerovky, tah motorov, klapky, vysuvate podvozok a mozete lietat. Koho by zaujimalo, simulator najdete na linku nizsie, mozno bude treba stiahnut nejaky plugin, a cosi aj nastavit, nic zlozite, vsetko laicky jednoduche.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |