uvažuji nad koupí Ch Lacetti Hatchback. Dají se sehnat celkem slušné a ne moc jeté kousky. Auto se mi velice líbí, především z důvodů: design, moc jich po cestách nejezdí, a myslím, že i nízká poruchovost (to jsem se koukal tady na fóru tak občas problémy s EGR ventilem nebo elektronikou a to pouze v případě prasknutí hadičky ostřikovačů kdy tekutina zateče do svazku elektřiny) někdo se může divit ale i interier se mi líbi.
Jediné co mě odrazuje od koupi jsou různé recenze typu : auto plave, nedrží jízdní stopu, volant velký jako kolo od vozu, přeposilované řízení - žádná odezva od kol. Chtěl bych se zeptat proto majitelů zda je to doopravdy tak jak uvedené recenze uvádějí (dokonce i zahraniční).
Do Lacetti bych momentálně přesedal s Fordu Fiesta MK4 rv. 1996 (tvrdý jako prase). Je mi 23 let, nejsem žádný závodník (body a nechci se zabít nebo někoho jiného) ale občas si rád střihnu zatáčku a projedu se trošku sportovněji a toto mě odrazuje - třeba větší riziko v zimě že to někde ustřelí když už při jízde v létě to má prý problémy.
Opravdu teda nevím a budu rád za vaše postřehy a zkušenosti.
PS: Autíčko je fakt krásné - odlišné od všech těch připrdlých VW a Oktávek - člověk se chce i trošku odlišit...
Díky mnohokrát

Přece kdyby to bylo tak šílené jak popisují oni tak by to auto přece nemohlo ani na silnici....
 Přece kdyby to bylo tak šílené jak popisují oni tak by to auto přece nemohlo ani na silnici....