...už teď je to rok....najeto jen 16tis......no kdo by ho nechtěl??
Moderátor: Blue Lanos

.
 .VIP taky té práce na něm nežli dostal trošku tvoji představuVIP píše: Auto určitě kvůli tomu prodávat nikdy nebudu, jsem do něj blázen.

tak to pak dej vědět, jak jsi dopadl.....taky se mi ho nechce vzdávat, je to můj milášek....ale bydlení je taky třeba dodělat...VIP píše:Ta spotřeba trápí i mě. Dneska jsem si to opět počítal a mám průměr 9,1. Minulou nádrž to šlo, ale to jsem jezdil delší trasy. Já to pudu reklamovat a je to. Auto určitě kvůli tomu prodávat nikdy nebudu, jsem do něj blázen.

. Palubák mi ukazuje 8,3 průměr,ale to je blbost. Už jsem to reklamoval, ale po nalití nějakýho sráče do nádrže mi spotřeba klesla o 1,8litrů. Teď je to opět stejný. Museli by mi to tam lejt na každou nádrž. Změřím si spotřebu zase na stejné trase jako oni a pokud to vyjde hodně, jdu reklamovat.
 . Palubák mi ukazuje 8,3 průměr,ale to je blbost. Už jsem to reklamoval, ale po nalití nějakýho sráče do nádrže mi spotřeba klesla o 1,8litrů. Teď je to opět stejný. Museli by mi to tam lejt na každou nádrž. Změřím si spotřebu zase na stejné trase jako oni a pokud to vyjde hodně, jdu reklamovat. 
   .
 .

)) podle palubáku
)) podle palubáku 

))
))| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |