Moderátor: Blue Lanos

Ten obrázek mi byl hned nějaký povědomý a jak jsem se dostal v textu ke slovu "Křemešník" hned mi bylo jasné odkud vítr fouká. Přesně na tomhle místě je vrchařská premie jednoho závodu - start v Horní Cerekvi, takže bych se tam rád v klidu podíval
 Ten obrázek mi byl hned nějaký povědomý a jak jsem se dostal v textu ke slovu "Křemešník" hned mi bylo jasné odkud vítr fouká. Přesně na tomhle místě je vrchařská premie jednoho závodu - start v Horní Cerekvi, takže bych se tam rád v klidu podíval  Nebo dáme sraz až budou závody, můžete mi tam udělat Chevrolet depo
 Nebo dáme sraz až budou závody, můžete mi tam udělat Chevrolet depo 
 ) jsem se se všemi zatím viděla jen na srazu a to byly dva....
) jsem se se všemi zatím viděla jen na srazu a to byly dva....  
  tak nejanči...no v týdnu to pro mě není....chodím do práce a nemůžu si jen tak vzít volno, to chce nějaký víkend a tak na celý den....spojit to s nějakým výletem, třeba...
 tak nejanči...no v týdnu to pro mě není....chodím do práce a nemůžu si jen tak vzít volno, to chce nějaký víkend a tak na celý den....spojit to s nějakým výletem, třeba...  ))
))
 . Takže dneska druhý pokus. Netušil jsem, že ten Křemešník je tak známej a bude to pro vás takovej hit. Pivo tam je ten Poutník a žádná sláva. Nikdy jsem ho tam ale nepil, neboť jsem vždy řídil. Já jsem zvyklej na Stropramen
 . Takže dneska druhý pokus. Netušil jsem, že ten Křemešník je tak známej a bude to pro vás takovej hit. Pivo tam je ten Poutník a žádná sláva. Nikdy jsem ho tam ale nepil, neboť jsem vždy řídil. Já jsem zvyklej na Stropramen  . Jestli by jste vážně přijeli, tak se nějak domluvte a napište kdy.
 . Jestli by jste vážně přijeli, tak se nějak domluvte a napište kdy.  

ale nevím, jak budeme mít čas...opět započaly práce na baráčku....a v týdnu se opravdu nechytáme
 ale nevím, jak budeme mít čas...opět započaly práce na baráčku....a v týdnu se opravdu nechytáme  tak kluci něco navrhněte a buď to půjde nebo ne.
 tak kluci něco navrhněte a buď to půjde nebo ne. 

Právě že Pelhřimovsko od jakživa patřilo pod krásné jihočeské České Budějovice než přišly debilní kraje, Sice jsme Vysočina ale pořád jsme jihočeši. Já mám 7km od baráku hranice s jihočeským krajem.
 Právě že Pelhřimovsko od jakživa patřilo pod krásné jihočeské České Budějovice než přišly debilní kraje, Sice jsme Vysočina ale pořád jsme jihočeši. Já mám 7km od baráku hranice s jihočeským krajem.   Takže ne pomoravčit ale pojihočešit
  Takže ne pomoravčit ale pojihočešit  

Já jenom vím že tam je krematoriumFranta P. píše:Nevím proč si všichni myslí, že Pelhřimov je na Moravě.Právě že Pelhřimovsko od jakživa patřilo pod krásné jihočeské České Budějovice než přišly debilní kraje, Sice jsme Vysočina ale pořád jsme jihočeši. Já mám 7km od baráku hranice s jihočeským krajem.
Takže ne pomoravčit ale pojihočešit

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |