ja su take v Brne takze dva budem z CP
Moderátor: Blue Lanos
 :D:D:D
:D:D:D

a tu samolepku CP mi nakonec dáte na auto taky
  a tu samolepku CP mi nakonec dáte na auto taky  

.
 . :D:D:D
:D:D:D . Nebo si udělám  Jihlavskej Carthell. Sice budu sám, ale to neva.
 . Nebo si udělám  Jihlavskej Carthell. Sice budu sám, ale to neva. 

Když jsem přicházel k autu a viděl sklopené zrcátko, tak jsem si říkal, jaký vůl se zase vedle mě musel cpát, ale když jsem viděl zbytek "poladěných" komponentů, hned mi bylo jasné, odkud vítr fouká.
 Když jsem přicházel k autu a viděl sklopené zrcátko, tak jsem si říkal, jaký vůl se zase vedle mě musel cpát, ale když jsem viděl zbytek "poladěných" komponentů, hned mi bylo jasné, odkud vítr fouká.  
 . Stejně nikoho nepotkám, tak se to ani nedozvíte, že jsem v Praze. Jo a Daníku, 500,- Kč ti za tu samolepku klidně dám, když mi ji dovezeš a osobně na sklo nalepíš. Peníze jsem si na to právě dal bokem, tak kdy?
 . Stejně nikoho nepotkám, tak se to ani nedozvíte, že jsem v Praze. Jo a Daníku, 500,- Kč ti za tu samolepku klidně dám, když mi ji dovezeš a osobně na sklo nalepíš. Peníze jsem si na to právě dal bokem, tak kdy?  

Dannik91 píše:Samolepka je nově zpoplatněna členským příspěvkem 500 Kč placeným mně.
Jinak Dannik s váma mluví. Jen mu nechodí do mailu žádná aktivita z tohoto vlákna, dnes jsem zavítal po několika měsících náhodou.Když jsem přicházel k autu a viděl sklopené zrcátko, tak jsem si říkal, jaký vůl se zase vedle mě musel cpát, ale když jsem viděl zbytek "poladěných" komponentů, hned mi bylo jasné, odkud vítr fouká.
 jsme měli strach, že ještě pořád nakupuješ!!!
 jsme měli strach, že ještě pořád nakupuješ!!!  

....a když teda jezdí tak často do Prahe, tak proč by nemohl být také v klubu, no ne?
....a když teda jezdí tak často do Prahe, tak proč by nemohl být také v klubu, no ne?  ))
)) 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |