a čo by si mi doporučil ? cenovo výhodné

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

To je na rádia bez cd a bez MP3 jinak je to nesmysl kupovat jsem zjistil.
  To je na rádia bez cd a bez MP3 jinak je to nesmysl kupovat jsem zjistil. 

sice je to  staromódne ale tak aspoň mám kvalitu takú akú chcem , a celkom milo ma  prekvapilo to , že aj na sériovych reprákoch a rádiu vie pri dobrej kvalite hudby Aveo spraviť celkom pekne počúvanie
  sice je to  staromódne ale tak aspoň mám kvalitu takú akú chcem , a celkom milo ma  prekvapilo to , že aj na sériovych reprákoch a rádiu vie pri dobrej kvalite hudby Aveo spraviť celkom pekne počúvanie  (niesom nejaký extra pôžitkár hudby takže mne to úplne stačí) časom jedine vytmliť dvere a dopredu nové repro
 (niesom nejaký extra pôžitkár hudby takže mne to úplne stačí) časom jedine vytmliť dvere a dopredu nové repro  
 ten zvuk musí být hebounkej
 ten zvuk musí být hebounkej   Nebo z toho už blázním
 Nebo z toho už blázním  
To by jsi viděl rozdíl v MP3 a origo cd přes zesík. Na ty origo repra a origo rádio pustíš cokoliv a rozdíl nepoznáš, detaily v muzice to stejně zabijefrezzi píše:takže ako vidím asi ostanem pri tom napaľovaní CD
sice je to staromódne ale tak aspoň mám kvalitu takú akú chcem , a celkom milo ma prekvapilo to , že aj na sériovych reprákoch a rádiu vie pri dobrej kvalite hudby Aveo spraviť celkom pekne počúvanie
(niesom nejaký extra pôžitkár hudby takže mne to úplne stačí) časom jedine vytmliť dvere a dopredu nové repro
 A výměnou repro na origo rádio si taky moc nepomůžeš , spíš naopak
 A výměnou repro na origo rádio si taky moc nepomůžeš , spíš naopak 

Hudbu poslouchám sámScorpion.11 píše:No při třech ženských v autě, když každá spustí tak je lepší mít špunty v uších a z hudby stejně nic nemáš

ladinek píše:Ty transmittery jsem měl dvazvukově to kazí tak 50% zvuku
Oba dva šli pryč
 ) kúpiť toto http://www.avelmak.sk/index.php?lm=149& ... ticle=6518 čo vy nato ? jeden člen to už montoval  povedal že je absolútne spokojný, takže aké sú vaše názory ?
 ) kúpiť toto http://www.avelmak.sk/index.php?lm=149& ... ticle=6518 čo vy nato ? jeden člen to už montoval  povedal že je absolútne spokojný, takže aké sú vaše názory ? 
frezzi píše:dnes dorazilimám veľkú radosť
ešte raz Ďakujem PETO-vi

snáď sa to bude páčiť
 snáď sa to bude páčiť   

fotka zkresľuje, na živo to vyzera oveľa lepšie
 fotka zkresľuje, na živo to vyzera oveľa lepšie  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |