opět dobrá práce
 opět dobrá práce   , takže svoji misku a lžíci jako vloni na Gazárce, kdo má halogén tak vzít, plastové misky i lžičky, !!štamprdlata!! a kelímky malé i velké, grilovací uhlí či brikety a hlavně dobrou náladu
 , takže svoji misku a lžíci jako vloni na Gazárce, kdo má halogén tak vzít, plastové misky i lžičky, !!štamprdlata!! a kelímky malé i velké, grilovací uhlí či brikety a hlavně dobrou náladu   

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
 opět dobrá práce
 opět dobrá práce   , takže svoji misku a lžíci jako vloni na Gazárce, kdo má halogén tak vzít, plastové misky i lžičky, !!štamprdlata!! a kelímky malé i velké, grilovací uhlí či brikety a hlavně dobrou náladu
 , takže svoji misku a lžíci jako vloni na Gazárce, kdo má halogén tak vzít, plastové misky i lžičky, !!štamprdlata!! a kelímky malé i velké, grilovací uhlí či brikety a hlavně dobrou náladu   

Tak kdo se přidálomngi píše: je možnosť použiť aj saunu ale iba v tom prípade ked bude mat o to záujem viac ako 10 ludí. tak že prineste si so sebou aj plavky.

když už máme tu možnost toho využít
  když už máme tu možnost toho využít   

Rudlo, tento mesiac mám všetky víkendy pracovne obsadenérudla píše: Kamaráda snad pozdravit můžu.

,takže mi nevyjde absolutne nič
 ,takže mi nevyjde absolutne nič 

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasNa také niečo môžeš,vo firme,kde pracujem,akurát zabudnúťScorpion.11 píše:Alvín a to jsi nemohl zavčasu a v předstihu zamluvit volný víkend či dovoleno nebo náhradní volno??

,momentálne ja nás málo.
 ,momentálne ja nás málo.Alvin, nerobis nahodu v nasej firme ?alvin píše:Na také niečo môžeš,vo firme,kde pracujem,akurát zabudnúťScorpion.11 píše:Alvín a to jsi nemohl zavčasu a v předstihu zamluvit volný víkend či dovoleno nebo náhradní volno??

,momentálne ja nás málo.

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas od pa-so..
 od pa-so..  

Na Olšovci to mělo úspěch
 Na Olšovci to mělo úspěch   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |