Tiez mam 8V
 Tiez mam 8V  
   9l je uz dost na obsah 1,5
 9l je uz dost na obsah 1,5 
Moderátoři: Blue Lanos, Admins

No a ke spotřebě, ta byla opravdu dobrá jezdil jsem štreku tak kolem 6 - 6,2 a to jsem se moc neloudal. O téhle spotřebě se mi ve Feldě 1,3 kombi MPI vždy jen zdálo (7-7,5 na stejné trase)
  No a ke spotřebě, ta byla opravdu dobrá jezdil jsem štreku tak kolem 6 - 6,2 a to jsem se moc neloudal. O téhle spotřebě se mi ve Feldě 1,3 kombi MPI vždy jen zdálo (7-7,5 na stejné trase) 

Ale Rado toho si nevsimaj ty mas dvojtakt tam sa musi davat olej aby si ho nezadrel
 Ale Rado toho si nevsimaj ty mas dvojtakt tam sa musi davat olej aby si ho nezadrel  Nic si s toho nerob
  Nic si s toho nerob  

Klidně i 2 litry.S.v.o.b.i.k píše:Včera sem barvil bubny a koukal sem,že mi pravej zadní drhne...Může to mít hodně velkej vliv na spotřebu???
Klimoška si vezme i litránek a je to tam.Ivan píše:Klidně i 2 litry.S.v.o.b.i.k píše:Včera sem barvil bubny a koukal sem,že mi pravej zadní drhne...Může to mít hodně velkej vliv na spotřebu???

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |