alebo z buranej captavej/malibu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
 Jen jsem se děsil, aby se mi neotevřel ve 160ti box, asi bych to už neposbíral
 Jen jsem se děsil, aby se mi neotevřel ve 160ti box, asi bych to už neposbíral   

jinak před tím jsem měl spotřebu cca 10,3
 jinak před tím jsem měl spotřebu cca 10,3  Dojezd na nádrž se mi zvedl asi o 25%
 Dojezd na nádrž se mi zvedl asi o 25% ... no o to vatsie prekvapko v spotrebe na poslednu nadrz to je 6,53l prejdenych 910km a dotankoval som 59.39l este som mal dojazd okolo 90km
 ... no o to vatsie prekvapko v spotrebe na poslednu nadrz to je 6,53l prejdenych 910km a dotankoval som 59.39l este som mal dojazd okolo 90km  podotykam ze za poslednu nadrz mi 2x vypaloval filter /jak furt/ co si kus nafty cuclo.... z mojej strany spokojnost
 podotykam ze za poslednu nadrz mi 2x vypaloval filter /jak furt/ co si kus nafty cuclo.... z mojej strany spokojnost  
 , není kumšt jezdit za 9, ale kdo chce může i za 6. Vše je to o stylu jízdy. Bohužel ten benzín si vezme aspoň o půl litru více a s tím už nic nenaděláme.
 , není kumšt jezdit za 9, ale kdo chce může i za 6. Vše je to o stylu jízdy. Bohužel ten benzín si vezme aspoň o půl litru více a s tím už nic nenaděláme. Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
 Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP kde delam chybu ...
 kde delam chybu ... 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |