nenecháme umřít tento web.

A proto pište.
  A proto pište.Nebo už jste ty své stroje prodali a koupili si údajně lepší
 plechové mazlíčky dle reklamních plátků  ostatních výrobců.
Moderátor: Blue Lanos

A proto pište.
  A proto pište. plechové mazlíčky dle reklamních plátků  ostatních výrobců.
 ale už se párkrát dokonce stalo že jsme se pohádali o to kdo bude řídit
 ale už se párkrát dokonce stalo že jsme se pohádali o to kdo bude řídit   Jinak musím přiznat že moje srdcovka je Orlando
 Jinak musím přiznat že moje srdcovka je Orlando  Držím palce
  Držím palce  
   za znovu vzkříšení  Matiz klubu
  za znovu vzkříšení  Matiz klubu 

Skoro líp než do Orlanda18lukin18 píše:Poky ty ses vešel do matízka

jako třetí vůz v domácnosti, první naše mini auto vhodné pro pojíždění po městě  po nákupech a doprava do zaměstnání.
  jako třetí vůz v domácnosti, první naše mini auto vhodné pro pojíždění po městě  po nákupech a doprava do zaměstnání. 

No ale když pršelo, tak snaživí cyklisti byli rádi, když jsem je hodil domů, ono totiž do Matese kupodivu neprší
 No ale když pršelo, tak snaživí cyklisti byli rádi, když jsem je hodil domů, ono totiž do Matese kupodivu neprší  
   a po dosednutí na sedadlo spolujezdce každej koukal ,kde se v tom miniautě bere tolik místa. A když zjistili ,že 51 koní hejbe s vozem o hmotnosti 800 kg a přepočetli to na výkon  na 1 kg hmotnosti, zjistili, že ty jejich Fábie i Ochcávky1,6 jsou jaksi mimo
  a po dosednutí na sedadlo spolujezdce každej koukal ,kde se v tom miniautě bere tolik místa. A když zjistili ,že 51 koní hejbe s vozem o hmotnosti 800 kg a přepočetli to na výkon  na 1 kg hmotnosti, zjistili, že ty jejich Fábie i Ochcávky1,6 jsou jaksi mimo  .
 . 

.Takže nás čekají další doufám min. 2 roky společného života
 .Takže nás čekají další doufám min. 2 roky společného života 

) 14" 6J, ET 37 disky, pneu 155/55/r14 ... po zimě kompletně udělané nové lemy a vyměněné prahy za nové !
) 14" 6J, ET 37 disky, pneu 155/55/r14 ... po zimě kompletně udělané nové lemy a vyměněné prahy za nové ! 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |