Moderátoři: Blue Lanos, pejee

a chci se zeptat
 a chci se zeptat   máš svářečský průkaz už /Univerzální/ na všechny druhy svárů ? Jako / Autogen, triodyn, COčko / ??
 máš svářečský průkaz už /Univerzální/ na všechny druhy svárů ? Jako / Autogen, triodyn, COčko / ??   

ahojky Vazounek s Aničkou
 ahojky Vazounek s Aničkou   

Jako zemědělcovi se ti svářečák bude hodit a hlavně využiješ
 Jako zemědělcovi se ti svářečák bude hodit a hlavně využiješ  

Naše obvyklá cesta přes Vysokou nad Labem je zavřená, tak jsme jako náhradní trasu zvolili cestu přes Kunětice. To jsme ale netušili, že je tam most s nájezdem 2m širokým
 Naše obvyklá cesta přes Vysokou nad Labem je zavřená, tak jsme jako náhradní trasu zvolili cestu přes Kunětice. To jsme ale netušili, že je tam most s nájezdem 2m širokým   Naštěstí máme elektricky sklápěcí zrcátka, tak to Orlík projel bez větších problémů
 Naštěstí máme elektricky sklápěcí zrcátka, tak to Orlík projel bez větších problémů  

Vazounku zatím mám jen ZK 311 1.1 svařování Kyslíko-Acetylenovým plamenem a příští rok budu dělat obalenou elektrodu a COčko asi taky
  Vazounku zatím mám jen ZK 311 1.1 svařování Kyslíko-Acetylenovým plamenem a příští rok budu dělat obalenou elektrodu a COčko asi taky   

to si mozek oddechne
 to si mozek oddechne 

Tak to já bych to dal, co mě nepotěšilosmire666 píše:Potešilo ma dnešné vstúpenie do platnosti novely zákona na ochranu nefajčiarov
Po novom zakazuje fajčenie v kaviarňach nákupných centier

když nekouřím, tak nechodím do hopody ne
 když nekouřím, tak nechodím do hopody ne   
   ale do mlíkárny nebo čajovny
 ale do mlíkárny nebo čajovny  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |