Pri každom prejazde retardéra /spomalovača/ sa ozvalo vŕzganie zo zadnej nápravy. Pri úplnom zastavení s prudším šliapnutím na brzdy tiež /pre zmenu z predu/.
Taký gumový zvuk vŕzgania.
Tak som sa zastavil po ceste v Chevy servise v Dunajskej Strede-auto dali na zdvihák a vraj je všetko ok,ale mohlo sa stať,že tlmiče dostali zabrať na naších super cestách,ale aj to,že je mokro a vplyvom vody vŕzga nejaká guma....tak povedal mechanik. Keď som mu povedal že to robí aj keď je sucho /to samozrejme neviem
 /,tak vraj mám prísť na komplet prehliadku a uvidíme. V každom prípade sa mi to zdá blbosť,že vplyvom vody... V každom prípade ak to bude vybité,tak to dám v rámci záruky vymeniť /to do záruky spadá/,lebo auto má  17.000 km a nech jazdím aj po poli,tak hádam to vydrží viac ako rok...
 /,tak vraj mám prísť na komplet prehliadku a uvidíme. V každom prípade sa mi to zdá blbosť,že vplyvom vody... V každom prípade ak to bude vybité,tak to dám v rámci záruky vymeniť /to do záruky spadá/,lebo auto má  17.000 km a nech jazdím aj po poli,tak hádam to vydrží viac ako rok...Vŕzga ešte niekomu Aveo-sedan?

Je to asi nějaká čínská guma na těch nápravách
 Je to asi nějaká čínská guma na těch nápravách 

...což moj známy čo má E90  tak tomu to vrzgá jak starý kočiar
 ...což moj známy čo má E90  tak tomu to vrzgá jak starý kočiar