MOKION
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Scorpion.11
Re: MOKION
 pěkné autíčko i když na takovou barvu bych si dal chromy
 pěkné autíčko i když na takovou barvu bych si dal chromy   
   Ten Renault na chevroleťáckých kolech taky fešák
 Ten Renault na chevroleťáckých kolech taky fešák  
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu

člen AVEO Fanclubu
Kde sa dajú urobiť takéto nálepky??

- Přílohy
- 

- Nápis
- 2013-03-31 17_35_08-Zoner Callisto 5 - [Dokument11].png (5.02 KiB) Zobrazeno 10210 x

Chevy Cruze SW 2,0 diesel LTZ-MyLink

- petrisek.pistolik
Moc hezký, SW se mě také moc líbí a plánuji jej po skončení leasingu současného. Máš pěkný autíčko, tak ať slouží a hodně šťastných km.

Alfa Romeo 33
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011

Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
http://www.spotreba.sk/aktivity/car-120910/
Je po dovolenke a tu sú moje skúsenosti z dlhšej jazdy...Takže ,šlo sa cca 730km do Chorvátska v noci,Slovensko-diaľnica tempomat 135-140km/h,cez Maďarsko okresky tempomat 90-100km/h a dediny (30 km/h
  a tu sú moje skúsenosti z dlhšej jazdy...Takže ,šlo sa cca 730km do Chorvátska v noci,Slovensko-diaľnica tempomat 135-140km/h,cez Maďarsko okresky tempomat 90-100km/h a dediny (30 km/h   ),Slovinsko-okresky 90km/h a dediny 50km/h, Chorvátsko-diaľnice 110km/h (neviem prečo ich majú tak pomalé ??)+ okresky 90km/h a dediny 50km/h.Auto naložené takmer na hranicu povolenej hmotnosti (cca 430 kg aj s posádkou)...Zadné zásterky sem-tam škrtli o zem
),Slovinsko-okresky 90km/h a dediny 50km/h, Chorvátsko-diaľnice 110km/h (neviem prečo ich majú tak pomalé ??)+ okresky 90km/h a dediny 50km/h.Auto naložené takmer na hranicu povolenej hmotnosti (cca 430 kg aj s posádkou)...Zadné zásterky sem-tam škrtli o zem   4 osoby + náklad.Spotrebu palubný počítač Žilina-Bratislava ukázal 6,4  l/100km (diaľnica). Bratislava až do Slovinska 4,7 l/100km (okresky).Chorvátsko 6,1 l/100km (diaľnica).Cesta trvala 11 hodín a 15 minút: 1 hodina zdržanie v Bratislave
 4 osoby + náklad.Spotrebu palubný počítač Žilina-Bratislava ukázal 6,4  l/100km (diaľnica). Bratislava až do Slovinska 4,7 l/100km (okresky).Chorvátsko 6,1 l/100km (diaľnica).Cesta trvala 11 hodín a 15 minút: 1 hodina zdržanie v Bratislave  , a na chorvátskych diaľniciach pri platení mýta tiež cca 1 hodina
 , a na chorvátskych diaľniciach pri platení mýta tiež cca 1 hodina   .
 .
Neviem či to bol adrenalín z dlhej jazdy alebo FAKT SUPER SEDAČKY v aute, ale pri vystúpení z auta som vôbec nebol unavený a kľudne by som šiel ďalej 

. Trochu sme sa povozili po Krku , natankovať a hybaj späť domov. Cesta späť cez deň trvala 11 hodín-rýchlosť som prekračoval max. o 10 km pri spotrebe 6,6 l/100km.Klíma pustená na 20°C
 . Trochu sme sa povozili po Krku , natankovať a hybaj späť domov. Cesta späť cez deň trvala 11 hodín-rýchlosť som prekračoval max. o 10 km pri spotrebe 6,6 l/100km.Klíma pustená na 20°C   a vonku 38°C
  a vonku 38°C  . Hrozné kolóny pri platení mýta na chorvátskych diaľnicach vyskočili na 2 hodiny
 . Hrozné kolóny pri platení mýta na chorvátskych diaľnicach vyskočili na 2 hodiny  

. Pocit z auta ??
 . Pocit z auta ??   
   SUPER JAZDA
 SUPER JAZDA  

Je po dovolenke
 a tu sú moje skúsenosti z dlhšej jazdy...Takže ,šlo sa cca 730km do Chorvátska v noci,Slovensko-diaľnica tempomat 135-140km/h,cez Maďarsko okresky tempomat 90-100km/h a dediny (30 km/h
  a tu sú moje skúsenosti z dlhšej jazdy...Takže ,šlo sa cca 730km do Chorvátska v noci,Slovensko-diaľnica tempomat 135-140km/h,cez Maďarsko okresky tempomat 90-100km/h a dediny (30 km/h   ),Slovinsko-okresky 90km/h a dediny 50km/h, Chorvátsko-diaľnice 110km/h (neviem prečo ich majú tak pomalé ??)+ okresky 90km/h a dediny 50km/h.Auto naložené takmer na hranicu povolenej hmotnosti (cca 430 kg aj s posádkou)...Zadné zásterky sem-tam škrtli o zem
),Slovinsko-okresky 90km/h a dediny 50km/h, Chorvátsko-diaľnice 110km/h (neviem prečo ich majú tak pomalé ??)+ okresky 90km/h a dediny 50km/h.Auto naložené takmer na hranicu povolenej hmotnosti (cca 430 kg aj s posádkou)...Zadné zásterky sem-tam škrtli o zem   4 osoby + náklad.Spotrebu palubný počítač Žilina-Bratislava ukázal 6,4  l/100km (diaľnica). Bratislava až do Slovinska 4,7 l/100km (okresky).Chorvátsko 6,1 l/100km (diaľnica).Cesta trvala 11 hodín a 15 minút: 1 hodina zdržanie v Bratislave
 4 osoby + náklad.Spotrebu palubný počítač Žilina-Bratislava ukázal 6,4  l/100km (diaľnica). Bratislava až do Slovinska 4,7 l/100km (okresky).Chorvátsko 6,1 l/100km (diaľnica).Cesta trvala 11 hodín a 15 minút: 1 hodina zdržanie v Bratislave  , a na chorvátskych diaľniciach pri platení mýta tiež cca 1 hodina
 , a na chorvátskych diaľniciach pri platení mýta tiež cca 1 hodina   .
 .Neviem či to bol adrenalín z dlhej jazdy alebo FAKT SUPER SEDAČKY v aute, ale pri vystúpení z auta som vôbec nebol unavený a kľudne by som šiel ďalej

. Trochu sme sa povozili po Krku , natankovať a hybaj späť domov. Cesta späť cez deň trvala 11 hodín-rýchlosť som prekračoval max. o 10 km pri spotrebe 6,6 l/100km.Klíma pustená na 20°C
 . Trochu sme sa povozili po Krku , natankovať a hybaj späť domov. Cesta späť cez deň trvala 11 hodín-rýchlosť som prekračoval max. o 10 km pri spotrebe 6,6 l/100km.Klíma pustená na 20°C   a vonku 38°C
  a vonku 38°C  . Hrozné kolóny pri platení mýta na chorvátskych diaľnicach vyskočili na 2 hodiny
 . Hrozné kolóny pri platení mýta na chorvátskych diaľnicach vyskočili na 2 hodiny  

. Pocit z auta ??
 . Pocit z auta ??   
   SUPER JAZDA
 SUPER JAZDA  

Chorvatsko diaľnica 130km/h povolená  +15-20km/h nepokutujú  

27.07. som sa vracal asi od 8.00 z Bibinie pri Zadare cesta super pri Zagrebe na cestarine 1,5hod kolona inač v poradku auto šlapalo ako hodinky klima na plno ak to šlo tak okolo 150 km/h
 ak to šlo tak okolo 150 km/h 

27.07. som sa vracal asi od 8.00 z Bibinie pri Zadare cesta super pri Zagrebe na cestarine 1,5hod kolona inač v poradku auto šlapalo ako hodinky klima na plno
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE

1.servisná prehliadka---191,80€. Menený olej a olejový filter,čistenie bŕzd a nastriekanie keramickým sprejom   (cca-25€). Som spokojný,čakal som okolo 230€ po telefonáte do servisu.
  (cca-25€). Som spokojný,čakal som okolo 230€ po telefonáte do servisu.