Z Koreje šel 10 dní. Odesíláno 22.4.
 Cena 34,- Kč včetně poštovnýho.
http://www.ebay.com/itm/321106701498?ss ... 1497.l2649
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
  Tak pěkně velké a prostorné autíčko, palubovka jak pro pilota a těch čudlíků no až mě s toho šli oči šejdrem. Jinak jízda pěkná, potichu, pěkné pérování a hezky to sedí. Jen to má jedno velké mínus a to automat
  Tak pěkně velké a prostorné autíčko, palubovka jak pro pilota a těch čudlíků no až mě s toho šli oči šejdrem. Jinak jízda pěkná, potichu, pěkné pérování a hezky to sedí. Jen to má jedno velké mínus a to automat  Je to strašně zdechlí nežli se to dostane do otáček, ale pak už to jede jedna báseň
 Je to strašně zdechlí nežli se to dostane do otáček, ale pak už to jede jedna báseň   Jinak kámoš má najeto prozatím 12.500Km a žere mu to zatím 6.6l
 Jinak kámoš má najeto prozatím 12.500Km a žere mu to zatím 6.6l  
 jak se jim to může vůbec vyplatit takové kšefty.. těch 33 korun nestačí ani na doporučený dopis u nás
 jak se jim to může vůbec vyplatit takové kšefty.. těch 33 korun nestačí ani na doporučený dopis u nás 
Je to strašně zdechlí nežli se to dostane do otáček ta větička mluví za vše "nebrat" a to jsi jel sám ještě že ?Scorpion.11 píše:Dneska mě potěšila jízda v autíčku Hyundai i40 SDN 1,7 CRDi Premium s navigací automatTak pěkně velké a prostorné autíčko, palubovka jak pro pilota a těch čudlíků no až mě s toho šli oči šejdrem. Jinak jízda pěkná, potichu, pěkné pérování a hezky to sedí. Jen to má jedno velké mínus a to automat
Je to strašně zdechlí nežli se to dostane do otáček, ale pak už to jede jedna báseň
Jinak kámoš má najeto prozatím 12.500Km a žere mu to zatím 6.6l

JEDNOZNAČNEsmire666 píše:4:1

jsem zvědav jak to uvaříme my
 jsem zvědav jak to uvaříme my   

Ne, že by mě to zrovna potěšilo, ale spíš překvapilo... Dnes jsem dával Legu do servisu (zase prasklé manžety + pár věcí kolem elektriky) a vybral jsem si nedávno (hledal jsem na internetu) jako svůj místní servis VČ autoservis, který sídlí 300 metrů (přes silnici blíž k centru) od kdysi slavného VK Auto, kde nakonec místo Chevroletů nemají Lancie, ale Alfy Romeo a i když tam na plotě visí malá cedulka CHEVROLET SERVIS, bál bych se tam dnes auto dávat, viz dřívější komentáře.Slam píše:VKAuto už mezitím s Chevroletama skončil úplně, budou místo nich prodávat Lancie, protože prý Chevrolety nešly moc na odbyt...Vojta píše:V Rychnově je sice majitelem Dědek, ale vede to p. Hanuš, který byl v Hradci Králové (VK Auto), kde jsem Matýska kupoval. Taky jsem tam jezdil na prohlídky. Ale jakmile tam Hanuš skončil, šlo to do kytek. Odešli i slušní mechanici, takže jsem přešel k lepším a ještě ušetřím přes 60km
Jinak jestli to dobře chápu, tak jako hradečák, až bude mýmu auto zle, tak jedině do Rychnova?
 Oni si totiž ve VK Auto asi nechtěli špinit ručičky a auta na servis vozili sem...
 Oni si totiž ve VK Auto asi nechtěli špinit ručičky a auta na servis vozili sem...  No nic, aspoň mám lepší pocit, když to auto dobře znají.
 No nic, aspoň mám lepší pocit, když to auto dobře znají. 
 bol som si zapalit a vykaslal som sa na vsetkych
 bol som si zapalit a vykaslal som sa na vsetkych  nestoji mi to za to
 nestoji mi to za to 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |