Neony do spod auta
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
S.v.o.b.i.k
- Kontaktovat uživatele:
-
S.v.o.b.i.k
- Kontaktovat uživatele:
Svobik ten navod musis zvacsit pockaj kym ho stiahne cely.Ta druha strnka sa neda zvacsit.Je tam napisane-Tesnost neonov je z hladiska funkcnosti dolezita.Pred namontovanim ich treba na niekolko hodin ponorit do nadoby s vodou.Zistis aka je tesnost.Moze sa stat ze voda sa do puzdra dostane ked to bude namontovane a moze to zoskratovat.Svobik moji znamy pred montazov utesnili konce neonov priesvitnym silikonom.
Drzim palce

- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Hele je fakt,ze ja sem to tam taky mel napsany,ale prodejce mi to nedoporocoval davat do vody,pak ti nemusi uznat reklamaci,kdyby se s stim nahodou neco stalo.Nebudes prece jezdit pod vodou.Az budes ty zarivky montovat tak dej ty dlouhy zarivky kabelem dozadu,aby si minimalizoval riziko nateceni vody.Ale jde tam spis oto,poradne zaizolovat.Ten kabel co vede do zarivky je zalitej a tam se voda nedostane. 
Z hladiska predajcu je to tak.Kua ale voda sa dostane vsade pokial to nie je poriadne utesneneverusamira píše:Hele je fakt,ze ja sem to tam taky mel napsany,ale prodejce mi to nedoporocoval davat do vody,pak ti nemusi uznat reklamaci,kdyby se s stim nahodou neco stalo.Nebudes prece jezdit pod vodou.Az budes ty zarivky montovat tak dej ty dlouhy zarivky kabelem dozadu,aby si minimalizoval riziko nateceni vody.Ale jde tam spis oto,poradne zaizolovat.Ten kabel co vede do zarivky je zalitej a tam se voda nedostane.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
-
S.v.o.b.i.k
- Kontaktovat uživatele:
No izolovat to budu určitě,ale neřikal si náhodou,že je to montáž bez vrtání??A něco sem tam o vrtání četl...kaso píše:Svobik ten navod musis zvacsit pockaj kym ho stiahne cely.Ta druha strnka sa neda zvacsit.Je tam napisane-Tesnost neonov je z hladiska funkcnosti dolezita.Pred namontovanim ich treba na niekolko hodin ponorit do nadoby s vodou.Zistis aka je tesnost.Moze sa stat ze voda sa do puzdra dostane ked to bude namontovane a moze to zoskratovat.Svobik moji znamy pred montazov utesnili konce neonov priesvitnym silikonom.Drzim palce
![]()
-
S.v.o.b.i.k
- Kontaktovat uživatele:
Teď nevim,ale myslim že maj kabeli z obou stran,musim se mrknout...verusamira píše:Hele je fakt,ze ja sem to tam taky mel napsany,ale prodejce mi to nedoporocoval davat do vody,pak ti nemusi uznat reklamaci,kdyby se s stim nahodou neco stalo.Nebudes prece jezdit pod vodou.Az budes ty zarivky montovat tak dej ty dlouhy zarivky kabelem dozadu,aby si minimalizoval riziko nateceni vody.Ale jde tam spis oto,poradne zaizolovat.Ten kabel co vede do zarivky je zalitej a tam se voda nedostane.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
-
S.v.o.b.i.k
- Kontaktovat uživatele:
verusamira píše:Teď nevim,ale myslim že maj kabeli z obou stran,musim se mrknout...
To se mrkni,takovy sem jeste nevidel,ale mozny je vsechno.
Jo jo,kabely sou z obou stran...Jsou zapojený do serie...Asi budou chtít zaizolovat,protože ty konce nevypadaj že by nějak super těsnily...Problém je teď jen jeden...Nemam auto kde zvednout...Na hever nemůžu,dokud mi nedaj nový péra a to až v úterý a jinak tu kanál nebo něco takovýho neni,aspoň nevim kde...Kde si to přidělával ty???
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
...Kde si to přidělával ty???[/quote]
Nejdriv sem to skousel na najezdovy rampe s kanalem,ale wubec mi to nepomohlo.Bylo to dobry jenom na ty neony v predu a v zadu.Tak sem vzal hever a hned za kolem sem to zvednul jen o par cisel a lehnul sem si pod prahy.Za necelou hodku sem to mel pridelany.
Natahnout a upevnit kabely uz je na dyl,protoze to by se nemelo odflaknout,ale je to hracka.(piplacka)

Nejdriv sem to skousel na najezdovy rampe s kanalem,ale wubec mi to nepomohlo.Bylo to dobry jenom na ty neony v predu a v zadu.Tak sem vzal hever a hned za kolem sem to zvednul jen o par cisel a lehnul sem si pod prahy.Za necelou hodku sem to mel pridelany.
-
S.v.o.b.i.k
- Kontaktovat uživatele: