, Franto je to jen to řezání, sekání, lámání,............................................
 , Franto je to jen to řezání, sekání, lámání,............................................  
   .
 .Moderátor: Blue Lanos

.
 .Náhodou modrá s bílou se mi líbí....myslím, že ani modré nebo červené se WTCC nedělá.....tomu sluší jen ta bílá nebo černáFranta P. píše:Taky je jejich blbá ta kombinace barev. K WTCC máš jen modro-černé čalouňení nebo černo-cihlová kůže. Takže třeba kdybych chtěl Modrý auto jako mám, ve wtcc LTZ s kůží tak mám absolutně neslazený interiér. nebo červené LS wtcc a k tomu kombinace modrého čalouněného interiéru. Za těchto podmínek bych to wtcc ani nechtěl.
Přemýšlel jsem že bych to udělal jako ty, máme v Pelhřimově čalounictví a ty mi potahovali u Nexie výplně dveří z vínové kůže. že bych to nechal potáhnout jako ty ale kůží buď modrou jako je auto, nebo černou ale kdyby to v těch tapecech bylo na šroubky jako u Nexie tak ano ale takhle na to prdim.
 a nebo když jsi šikovný jako VIP, tak si to předěláš, no. Dyť to nic néni
 a nebo když jsi šikovný jako VIP, tak si to předěláš, no. Dyť to nic néni  
   jsi určitě taky tak šiškovnej
 jsi určitě taky tak šiškovnej  že jo?
 že jo?   

Tak co Frantíku, taky jsi tak šikovnej jako já
 Tak co Frantíku, taky jsi tak šikovnej jako já  ?
 ?
krutohustosuperúžasnýFranta P. píše:Bílá s modrou jejště jde. Ale Modrá s cihlovou neee v LTZ WTCC. Ale dělá se v Modré má ho tu Lukas12. Zatim to nechám plavat. Musím šetřit na to vyhřívání. Šikovný jsem jak v čem:-)
 bomba
 bomba  krasavec, to říkám, modrá je dobrá
 krasavec, to říkám, modrá je dobrá 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

.
 . .
 .

to se ti moc povedlo!! super
  to se ti moc povedlo!! super  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |