Vo firme máme Cruza 1.6 ale ten výkon motora

.
 .Moderátor: Blue Lanos

.
 .

A taky mu ujede bába s nákupem na kole.Hanzy píše:My co máme benály tak vypalujem maximalně kdo hulí huby pohoda...
Výkon 1.6 není raketa ale nerachotí netřepe se a nemá problém s vypalovaní sazí...

.Pri 715km
 .Pri 715km   .Cakal som to pri 800km az 1000km
 .Cakal som to pri 800km az 1000km  . Auto som prebral nove vo stvrtok a jazdili sme hlavne okresky a mesto malo.A ked bolo mesto tak som drzal otacky nad 2000 ked sa dalo.Ale mam to zapisane a budem cakat dalsie pri 1400 km.
 . Auto som prebral nove vo stvrtok a jazdili sme hlavne okresky a mesto malo.A ked bolo mesto tak som drzal otacky nad 2000 ked sa dalo.Ale mam to zapisane a budem cakat dalsie pri 1400 km. .Tak som hned nastartoval a siel mimo mesto.Trvalo to 18km od domu.Mimo mesta zaradena 4ka a nejakych 2100 otacok ak sa nemylim.
 .Tak som hned nastartoval a siel mimo mesto.Trvalo to 18km od domu.Mimo mesta zaradena 4ka a nejakych 2100 otacok ak sa nemylim. 

Stanoduso píše:..Cize dakujem za toto forum bez neho by som ani nevedel co sa deje.

ja osobne idem skor 3000 otacok zaradena 3 vychadza to cca na 80km/h zda sa mi ze mi pri takejto kombinacii vypali rychlejsie ako ked idem rychlejsie a mam tam vyssi prevodovy stupen.Stanoduso píše:4ka a nejakych 2100 otacok ak sa nemylim.
Cize dakujem za toto forum bez neho by som ani nevedel co sa deje.

Cau.No ja som to len tak trepol ze 2100 pri 4ke.Ale o tri tyzdne ked pridem z lode tak si to pozrem kolko toci na 100km/h otacok.Joztar píše:ja osobne idem skor 3000 otacok zaradena 3 vychadza to cca na 80km/h zda sa mi ze mi pri takejto kombinacii vypali rychlejsie ako ked idem rychlejsie a mam tam vyssi prevodovy stupen.Stanoduso píše:4ka a nejakych 2100 otacok ak sa nemylim.
Cize dakujem za toto forum bez neho by som ani nevedel co sa deje.

... asi som hluchy
  ... asi som hluchy  + aktualna spotreba vyleti hore to jest jak to pozorujem ja ... a ked si nie si isty odstav auto "nevypinaj motor" a pricichni si k vyfuku ten smrad ta odrovna na isto
 + aktualna spotreba vyleti hore to jest jak to pozorujem ja ... a ked si nie si isty odstav auto "nevypinaj motor" a pricichni si k vyfuku ten smrad ta odrovna na isto   , zo zaciatku som bol tiez z toho vypalovania nervozny no teraz to uz neriesim -> nastastie cruze a orlando (neviem jak ostatne chevi dizle) maju aktualnu spotrebu na PC tak nie je problem spozorovat tu mega spotrebu a trhanie s autom. Problemy ti nastanu iba ked casto nebudes dokoncovat regeneracie.
 , zo zaciatku som bol tiez z toho vypalovania nervozny no teraz to uz neriesim -> nastastie cruze a orlando (neviem jak ostatne chevi dizle) maju aktualnu spotrebu na PC tak nie je problem spozorovat tu mega spotrebu a trhanie s autom. Problemy ti nastanu iba ked casto nebudes dokoncovat regeneracie. 
  niekedy len cumim jak mi pada palicka palivometra ... najhorsie je ked ti to vypaluje aj 2-3 krat za nadrz to potom  je dojazd mensi aj o 100km-150km
 niekedy len cumim jak mi pada palicka palivometra ... najhorsie je ked ti to vypaluje aj 2-3 krat za nadrz to potom  je dojazd mensi aj o 100km-150km| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |