a tam jsem četl že stačí myslím +5°C tak jsem to zkusil
  a tam jsem četl že stačí myslím +5°C tak jsem to zkusil  a když jsem zjistil co to dělá tak jsem se koukl na další a najednou všude 18-25°C tak sem si řek že to bude asi ono
 a když jsem zjistil co to dělá tak jsem se koukl na další a najednou všude 18-25°C tak sem si řek že to bude asi ono  

Folie je "DEN-R Auto Accessory"
  Folie je "DEN-R Auto Accessory"    pro příště už budu vědět no
   pro příště už budu vědět no  

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

a tam jsem četl že stačí myslím +5°C tak jsem to zkusil
  a tam jsem četl že stačí myslím +5°C tak jsem to zkusil  a když jsem zjistil co to dělá tak jsem se koukl na další a najednou všude 18-25°C tak sem si řek že to bude asi ono
 a když jsem zjistil co to dělá tak jsem se koukl na další a najednou všude 18-25°C tak sem si řek že to bude asi ono  

Folie je "DEN-R Auto Accessory"
  Folie je "DEN-R Auto Accessory"    pro příště už budu vědět no
   pro příště už budu vědět no  

a ještě jedna věc, já to sice nemám rád a včera jsem psal že bych to nechtěl, ale zkusím dát loga taky do Carbonu a uvidíme jak to bude vypadat
  a ještě jedna věc, já to sice nemám rád a včera jsem psal že bych to nechtěl, ale zkusím dát loga taky do Carbonu a uvidíme jak to bude vypadat  sundat se to dá vždycky
 sundat se to dá vždycky  

Dobře děláš paneRudolf Š. píše: ale zkusím dát loga taky do Carbonu a uvidíme jak to bude vypadatsundat se to dá vždycky

díky, ale já do bílého Carbonu
 díky, ale já do bílého Carbonu   

nechci vidět a slyšet co bude na srazu
  nechci vidět a slyšet co bude na srazu  
  důležitý že se to bude líbit mě
  důležitý že se to bude líbit mě  třeba nebude a hned půjde dolů
 třeba nebude a hned půjde dolů  no uvidí se
 no uvidí se   

já svého mazlíka nenechávám bez dozoru

Rudolf Š. píše:

To si myslíš jen ty. Já mám zlatý sprej, Lukin stříbrný, Skorpion plnič a ruky na práci jsou Ládinkovy. Držet Tě bude Lomgi aby jsi se na to musel koukat
 To si myslíš jen ty. Já mám zlatý sprej, Lukin stříbrný, Skorpion plnič a ruky na práci jsou Ládinkovy. Držet Tě bude Lomgi aby jsi se na to musel koukat  

tak naplánovaný to máš hezky
  tak naplánovaný to máš hezky  
 On zastříká chrom a ještě chce polepit znak, kacíř a beznaboh, kam to ten svět spěje a naše mládež s ním
 On zastříká chrom a ještě chce polepit znak, kacíř a beznaboh, kam to ten svět spěje a naše mládež s ním   Prý se do dá pěkně loupat, takže se snaž, ale stejně bude podle nás
 Prý se do dá pěkně loupat, takže se snaž, ale stejně bude podle nás  .
 . budu to bránit zuby, nehty
 budu to bránit zuby, nehty  

a už to je
   a už to je   

Achjo, chrom je chrom ať děláš co děláš
 Achjo, chrom je chrom ať děláš co děláš  

na Olšovec už musí  být hotovo
   na Olšovec už musí  být hotovo  

co na tom chromu vidíte? mě se prostě nelíbí
 co na tom chromu vidíte? mě se prostě nelíbí   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |