Tak to možná, ale tam kde pracuji jezdí MHD snad 3 x za den:) docela často jezdim po schůzkách a už vidim jak to zvládám vše metremFranta P. píše:Njn Ale tak jezdí Metro, Tramvaj, Bus.Kares píše:No čtvrtej den bez autauž mě to začíná sráti

Moderátor: Blue Lanos
Tak to možná, ale tam kde pracuji jezdí MHD snad 3 x za den:) docela často jezdim po schůzkách a už vidim jak to zvládám vše metremFranta P. píše:Njn Ale tak jezdí Metro, Tramvaj, Bus.Kares píše:No čtvrtej den bez autauž mě to začíná sráti

Ani hovno...prej ani teď na půjčení nic nemaji...Scorpion.11 píše:A nabídli Ti aspoň nějaké adekvátní náhradní vozidlo??Kares píše:No čtvrtej den bez autauž mě to začíná sráti
 pěknej spolek to tam je
 pěknej spolek to tam je  

panebože to jsou kanonýři. Nejvíc mě rozsekal, když mi řekl že to zítra ještě musí proměřit kde nedostává povely. (mimochodem tohle říkal, že měřili ve středu), tak jsem z toho jelen. Nechápu co tam v tom servisu dělaj.
  panebože to jsou kanonýři. Nejvíc mě rozsekal, když mi řekl že to zítra ještě musí proměřit kde nedostává povely. (mimochodem tohle říkal, že měřili ve středu), tak jsem z toho jelen. Nechápu co tam v tom servisu dělaj.   

nejaka zahada
 nejaka zahada 

Já bych na tvým místě už měl po náladě a asi i vybuchl
 Já bych na tvým místě už měl po náladě a asi i vybuchl  

Já jezdím na naftu:) mam totiž pořádný autoVIP píše:To tě upřímně lituji. Já bych měl infarkt. Na náhradní auto máš snad nárok v takovémto případě ne? A mě by asi nezajímalo, že zrovna žádný nemají. Jsem napnutej jak kšandy, co z toho nakonec vyleze. A nedošel ti benzín?
 No, ale je pravda, že té tam moc nebylo, protože jsem šel zrovna do bankomatu, abych si zajel na benzínu
  No, ale je pravda, že té tam moc nebylo, protože jsem šel zrovna do bankomatu, abych si zajel na benzínu 
 Dnes ráno jsem byl v servisu kam normálně auto dávám s otázkam co mi kolují v hlavě.
  Dnes ráno jsem byl v servisu kam normálně auto dávám s otázkam co mi kolují v hlavě.  já jsem asi ve špatnym servisu
 já jsem asi ve špatnym servisu 
  (jinak včera mi povidá ten technik v servisu, že mají privilegium v tom, že odešla řídící jednotka... já na to doslova...Hovno vy, ale já. To je mé auto, né vaše
  (jinak včera mi povidá ten technik v servisu, že mají privilegium v tom, že odešla řídící jednotka... já na to doslova...Hovno vy, ale já. To je mé auto, né vaše  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |