Mam plnu nadrz o to je to horsie fuck.
  Mam plnu nadrz o to je to horsie fuck.Stretol sa stym uz niekto?

Moderátor: Blue Lanos

Ja som sa s tým už stretol... bŕŕŕ...Blue Lanos píše:Mam problem za chvilu idem do servisu zbadal som ze mi kvapka niekde zadnej casti benzin
Stretol sa stym uz niekto?

ak to bude len tym ze ho tam je viac tak je to ta lepsia varianta
  ak to bude len tym ze ho tam je viac tak je to ta lepsia varianta 

trikrat vesele mi teda neni
 trikrat vesele mi teda neni 

Tymto by som sa chcel podakovat celemu teamu mechanikov a hlavne panovi Fedakovi, ktoremu ked som tento problem oznamil mi ihned povedal, ze mozem prist. (bez ziadneho objednavania) Nakolko bol problem vazny a kazdym dnom by som stracal drahe litre paliva
 Tymto by som sa chcel podakovat celemu teamu mechanikov a hlavne panovi Fedakovi, ktoremu ked som tento problem oznamil mi ihned povedal, ze mozem prist. (bez ziadneho objednavania) Nakolko bol problem vazny a kazdym dnom by som stracal drahe litre paliva  
  , ktorej chybal volaky ten zavit a preto bola vymenena
 , ktorej chybal volaky ten zavit a preto bola vymenena  Tak takto som dopadol je to prva takata udalost po skoro 7. rokoch.
  Tak takto som dopadol je to prva takata udalost po skoro 7. rokoch.
On to sem zitra dopise, nerad bych tu psal neco, co nevim, jen vim, ze rikal, ze mu vyteklo asi tak 4 litry benzinu, to muselo uz tyct docela fest, navic uz mozna dyl, posledni dobou si stezoval na spotrebu, no chvalasatanovi, ze to dobre dopadlo a je to opravenepalikx píše:No nevim hrdlo je zvlašt a trubky do předu taky.ale asi se neco nepovedlo stat se to muže,někdy to nejde.Hele ty blazne kdes zas vyštrachal tu rachotinu?

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
mrk píše:aku rachotinu ? ved to su zabery z opravy Blueovho Lanosa auto ked mu menili tu hadicku v servisepalikx píše:No nevim hrdlo je zvlašt a trubky do předu taky.ale asi se neco nepovedlo stat se to muže,někdy to nejde.Hele ty blazne kdes zas vyštrachal tu rachotinu?
 ale nadrz je vzadu
 ale nadrz je vzadu AKRI - (byl) Muž z Ria !
hej, ale hadicku museli vpredu pripojit na palivovy filterAkri píše:mrk píše:aku rachotinu ? ved to su zabery z opravy Blueovho Lanosa auto ked mu menili tu hadicku v servisepalikx píše:No nevim hrdlo je zvlašt a trubky do předu taky.ale asi se neco nepovedlo stat se to muže,někdy to nejde.Hele ty blazne kdes zas vyštrachal tu rachotinu?ale nadrz je vzadu

ja myslel, ze to mel deravy jen jaksi u toho hrdla, to mu menili az dopredu?mrk píše:hej, ale hadicku museli vpredu pripojit na palivovy filterAkri píše:mrk píše: aku rachotinu ? ved to su zabery z opravy Blueovho Lanosa auto ked mu menili tu hadicku v serviseale nadrz je vzadu

preco si to zase zmenil ?
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |