Moderátor: Blue Lanos

Dannik91 píše:Nápad hodnotím třemi bludišťáky.

stiahnite si prilohu to je len od jedneho dodavatela zatial
 stiahnite si prilohu to je len od jedneho dodavatela zatial  z tej ceny bude este zlava. Je to priamo z tovarne lestena ocel
 z tej ceny bude este zlava. Je to priamo z tovarne lestena ocel   http://leteckaposta.cz/587750935
   http://leteckaposta.cz/587750935 .
 . 

Ďakujem za názordenny píše:Tak to by bylo vážně bomba a pokud se i ty ceny budou pohybovat stejně jako na ebay, tak opravdu není co řešit

A jak to plánuješ řešit s reklamací? Klasická dvouletá záruka?
Jinak držím palce ať se to vše vydaří tak jak má a spustí co nejdříve
 potešil ... No s tou zárukou by to malo byť rovnaké ako ponúkajú dodávatelia aj na ebayi. Aspoň zatial čo som sa ich pýtal tak niekto má rok, niekto pol roka. Napr chromedesign má záruku doživotnú. V prípade zhrdzavenia alebo poškodenia vplyvom počasia atd je výmena za nový kus. Ale nechcem predbiehať, je to ešte v štádiu riešenia. Teraz sa snažím hlavne nazbierať co najviac dodávateľov aby ste mali pestrý výber
 potešil ... No s tou zárukou by to malo byť rovnaké ako ponúkajú dodávatelia aj na ebayi. Aspoň zatial čo som sa ich pýtal tak niekto má rok, niekto pol roka. Napr chromedesign má záruku doživotnú. V prípade zhrdzavenia alebo poškodenia vplyvom počasia atd je výmena za nový kus. Ale nechcem predbiehať, je to ešte v štádiu riešenia. Teraz sa snažím hlavne nazbierať co najviac dodávateľov aby ste mali pestrý výber  A tie ceny no ako som povedal, mali by byť nižšie a v najkrajnejšom prípade (ak sa mi nepodarí dať nejaky discount od dodavateľa) by mali byť rovnaké ale určite nie vyššie. Zo začiaku by som určite nechcel objednávať na sklad veci. Nemám predstavu o tom koľko sa predá za mesiac takých chromových klučiek na aveo a koľko karbonovej fólie. Potom keď sa to viac rozbehne a zrealizuje sa sklad tak budu aj nižšie ceny
 A tie ceny no ako som povedal, mali by byť nižšie a v najkrajnejšom prípade (ak sa mi nepodarí dať nejaky discount od dodavateľa) by mali byť rovnaké ale určite nie vyššie. Zo začiaku by som určite nechcel objednávať na sklad veci. Nemám predstavu o tom koľko sa predá za mesiac takých chromových klučiek na aveo a koľko karbonovej fólie. Potom keď sa to viac rozbehne a zrealizuje sa sklad tak budu aj nižšie ceny  ale to zas predbieham
 ale to zas predbieham 

Tak to jsem vážně zvědav a už se těším
 Tak to jsem vážně zvědav a už se těším  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |