kromě oběda v žaludku z Ikea
 kromě oběda v žaludku z Ikea  na to jsem zapomněl
 na to jsem zapomněl   

... ne tak, ale víš co oni to nikdy netestujou naložený, takže se na to musim odvolávat. Ale jak řikáš, aspoň to jede trochu naložený.
  ... ne tak, ale víš co oni to nikdy netestujou naložený, takže se na to musim odvolávat. Ale jak řikáš, aspoň to jede trochu naložený.Moderátor: Blue Lanos
 kromě oběda v žaludku z Ikea
 kromě oběda v žaludku z Ikea  na to jsem zapomněl
 na to jsem zapomněl   

... ne tak, ale víš co oni to nikdy netestujou naložený, takže se na to musim odvolávat. Ale jak řikáš, aspoň to jede trochu naložený.
  ... ne tak, ale víš co oni to nikdy netestujou naložený, takže se na to musim odvolávat. Ale jak řikáš, aspoň to jede trochu naložený.Podle tabulek má mít kolem 1550 kgRudolf Š. píše:Psal provozní hmotnost 1645Kg a nejsou vtom už i provozní kapaliny?pejee píše:+ jsi zapomněl na plnou nádrž nafty, kapalina od ostřikovačů a že jste byli po obědě..takže to máš dalších + 70 kilo že?..ale aspoň to jede i trochu naložené

a provozní jak u kterého dopravního prostředku..někde to už mají s kapalinama, někde bez
 a provozní jak u kterého dopravního prostředku..někde to už mají s kapalinama, někde bez :D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:DHonza H. píše:Prostě to že Cruze není lehký auto je všem asi jasné a že to není jako rozpohybovat fábii. To asi chtěl Dan říct...
Jinak Dane pokud ti je otočím, tak neuvidíš vůbec natož vzhůru nohama:D:D:D:D:D:D

přesně to chtěl básník říci..
  přesně to chtěl básník říci..

kdy máš volný termín
 kdy máš volný termín  
   a kolik to bude koštovat
 a kolik to bude koštovat  

to není tak hrozný
  to není tak hroznýRudolf Š. píše:tak viděl bych to na 800 tisíc
to není tak hrozný

.. jako bonus nabídnu dodatečnou instalaci tažného zařízení
 .. jako bonus nabídnu dodatečnou instalaci tažného zařízení 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |