Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

velice se vám omlouvám, ale měli jste pravdu

dnes jsem měl testovací jízdu 50m od domu a zpět, protože u nás máme zvýšenou křižovatku jako retardér. A vyšel jsem z toho s ohnutým lemem blatníku
  dnes jsem měl testovací jízdu 50m od domu a zpět, protože u nás máme zvýšenou křižovatku jako retardér. A vyšel jsem z toho s ohnutým lemem blatníku   

a kujvaRudolf Š. píše:Přátelé, kamarádí

máš fotky,jako odstrašující příklad

nemám bylo to asi 4 cm dlouhé tak jsem to zahl zpět18lukin18 píše:a kujvaRudolf Š. píše:Přátelé, kamarádí

dej tam pěkný 15" a máš vystaráno, já vím co říkám, 16" na Brno nepoužitelný, kor 17
  dej tam pěkný 15" a máš vystaráno, já vím co říkám, 16" na Brno nepoužitelný, kor 17 
když já pořád nevím, mám známého v Renocaru a ten mi poradil že mám sklepnout lemy d vnitř koupit menší pneu a bude to v cajkuladinek píše:Klukudej tam pěkný 15" a máš vystaráno, já vím co říkám, 16" na Brno nepoužitelný, kor 17

když mě se to tak líbí, ale kdyby měli být takové problémy dál tak se jich asi opravdu zbavím
   když mě se to tak líbí, ale kdyby měli být takové problémy dál tak se jich asi opravdu zbavím  
ET 35ladinek píše:jaký je ET disků,???

no lak se mi sloupnul už teďladinek píše:Sklepnut leny? to se naruší a praskne lak, pneu vidím tak na 205/40 nebo 205/38 vše R17, ale to bude jak prknu, dej to pryč a dej teda 16" když tak moc je chceš 195/45 R16 a je po problémech, jakej máš rozměr gum?

přesně tak 205/40 chci kupovat

ET35 7Jx17"
  ET35 7Jx17"Rudo sorryRudolf Š. píše:no lak se mi sloupnul už teďladinek píše:Sklepnut leny? to se naruší a praskne lak, pneu vidím tak na 205/40 nebo 205/38 vše R17, ale to bude jak prknu, dej to pryč a dej teda 16" když tak moc je chceš 195/45 R16 a je po problémech, jakej máš rozměr gum?

teď mám 225/45 ZR17" ještě dotaz co znamená to Z ?
ET35 7Jx17"

takže lakovna Ládinek
  takže lakovna Ládinek   

zatím ještě nee18lukin18 píše:Rudo sorryRudolf Š. píše:no lak se mi sloupnul už teďladinek píše:Sklepnut leny? to se naruší a praskne lak, pneu vidím tak na 205/40 nebo 205/38 vše R17, ale to bude jak prknu, dej to pryč a dej teda 16" když tak moc je chceš 195/45 R16 a je po problémech, jakej máš rozměr gum?

teď mám 225/45 ZR17" ještě dotaz co znamená to Z ?
ET35 7Jx17"

takže lakovna Ládinek

díky
  díky 
 ne že bych to někomu přál
 ne že bych to někomu přál 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |