doplním
  doplním  ještě mě psal Slávek že by taky dorazil
 ještě mě psal Slávek že by taky dorazil  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
 doplním
  doplním  ještě mě psal Slávek že by taky dorazil
 ještě mě psal Slávek že by taky dorazil  
 Ani  fakt nevím kdo by půjčil.
 Ani  fakt nevím kdo by půjčil. 
  A už jsem zmenšoval co to šlo.
 A už jsem zmenšoval co to šlo. ale tam jsme byli společně asi před 2ma lety
 ale tam jsme byli společně asi před 2ma lety   , jsem psal že těch míst k výletu už moc není
 , jsem psal že těch míst k výletu už moc není   
 a trubičky budou ??
  a trubičky budou ??  
 a bude snad i přístřešek
  a bude snad i přístřešek   , jinak co se týče grilování , tak oheň bude , klacky taky , takže buřty sebou , nějaký ten životabudič, jinak je tam možno vše koupit, nebo se zajede do Jaroměře do Tesca pro cokoliv
 , jinak co se týče grilování , tak oheň bude , klacky taky , takže buřty sebou , nějaký ten životabudič, jinak je tam možno vše koupit, nebo se zajede do Jaroměře do Tesca pro cokoliv   pro jistotu do chatek vemte spacáky , ale deky tam vždy byly. Jinak večer je tam zima od rybníku, tak něco teplýho na sebe
  pro jistotu do chatek vemte spacáky , ale deky tam vždy byly. Jinak večer je tam zima od rybníku, tak něco teplýho na sebe   Tešíme se na Vás
  Tešíme se na Vás  
 ...  je nám velice líto , že musíme letošní účast odříct. Ale vrátili jsme se s Aničkou až v pondělí z dovolené na Slovensku , a po najetých 1900 km toho máme plné zuby.
 ...  je nám velice líto , že musíme letošní účast odříct. Ale vrátili jsme se s Aničkou až v pondělí z dovolené na Slovensku , a po najetých 1900 km toho máme plné zuby.  Nejsme už nejmladší a přeci jenom nám to dalo zabrat fysicky ale i finančně
 Nejsme už nejmladší a přeci jenom nám to dalo zabrat fysicky ale i finančně   Přejeme všem a podle sestavy i některým dosud nepoznaným účastníkům, aby se sraz vydařil a líbil jako obvykle i nám
 Přejeme všem a podle sestavy i některým dosud nepoznaným účastníkům, aby se sraz vydařil a líbil jako obvykle i nám   
   tak snad někdy příště naviděnou a vzpomen'te si na nás v dobrém
 tak snad někdy příště naviděnou a vzpomen'te si na nás v dobrém   

až tak že budeš škytat
  až tak že budeš škytat   mějte se fajn a pozdrav pro navigátorku Aničku
  mějte se fajn a pozdrav pro navigátorku Aničku  
 stan , gril , pivo , víno , zábava
 stan , gril , pivo , víno , zábava 
Tak hlavně žádné láhve bez kolkůconpet píše:Vřeštov zahájenstan , gril , pivo , víno , zábava

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |