potom určite poznáš poľnú cestu z KB do Teš, že? Tam sa občas prevážam na štvorkolke
  potom určite poznáš poľnú cestu z KB do Teš, že? Tam sa občas prevážam na štvorkolke  
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
 Chalupu tam majú svokrovci, my tam chodíme dýchať "čistý vidiecky vzduch," odhliadnuc od kamiónov, ktoré si skracujú cestu do a z Veľkého Medera do Galanty po 2. triede bez mýta
  Chalupu tam majú svokrovci, my tam chodíme dýchať "čistý vidiecky vzduch," odhliadnuc od kamiónov, ktoré si skracujú cestu do a z Veľkého Medera do Galanty po 2. triede bez mýta  

Aký je ten svet malý, že? už tu nebudem spamovať, som ot
  Aký je ten svet malý, že? už tu nebudem spamovať, som ot   

Nemám letáky, musím dotlačiť
  Nemám letáky, musím dotlačiť 

ma vtiahli do KIK-u a keď sme vyľli von,už tam Tvoj tátoš nestál
  ma vtiahli do KIK-u a keď sme vyľli von,už tam Tvoj tátoš nestál  ,ale uvidíme sa na Gazare istotne,ak nie skôr niekde náhodne
,ale uvidíme sa na Gazare istotne,ak nie skôr niekde náhodne| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |