Budu muset poreferovat pak po Zeneve, jestli je to fakt poskrabane bo to tak vypada

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Ale abychom jenom neházeli špínu, tak ony ty plasty v našich Orlech taky nejsou zrovna nejodolnější. Jediná výhoda je, že když se to poškrábe, tak ten škrábanec má stejnou barvu jako vrchní vrstva, takže to není tolik vidět, ale např. zevnitř u dveří to trpí fakt hodně. Není na to jako příslušenství nějaký plechový kryt? Já jsem zatím viděl jenom plech co se lepí na tu kovovou lakovanou část prahu, ale víc by se mi líbil nějaký krycí plech na ty plasty co jsou okolo dveří zevnitř, protože třeba děti nastupují a vystupují tak, že si na to stoupnou a to mě přímo drásá... A za plasty typu "piano black" na přístrojovce bych jejich tvůrce přímo vraždil. Kdyby tam místo lesklé černé byl např. ten stříbrný plast, který je na volantu tak by mi to vůbec, ale vůbec nevadilo.
 Ale abychom jenom neházeli špínu, tak ony ty plasty v našich Orlech taky nejsou zrovna nejodolnější. Jediná výhoda je, že když se to poškrábe, tak ten škrábanec má stejnou barvu jako vrchní vrstva, takže to není tolik vidět, ale např. zevnitř u dveří to trpí fakt hodně. Není na to jako příslušenství nějaký plechový kryt? Já jsem zatím viděl jenom plech co se lepí na tu kovovou lakovanou část prahu, ale víc by se mi líbil nějaký krycí plech na ty plasty co jsou okolo dveří zevnitř, protože třeba děti nastupují a vystupují tak, že si na to stoupnou a to mě přímo drásá... A za plasty typu "piano black" na přístrojovce bych jejich tvůrce přímo vraždil. Kdyby tam místo lesklé černé byl např. ten stříbrný plast, který je na volantu tak by mi to vůbec, ale vůbec nevadilo. Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
 Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP .
 .
Poky Ul píše:Určitě myslíš tohle já si toho taky hned všimnul
Tak cena podobná Orlandu výbava poloviční desing raději pomlčet kvalita a spracování co na to říctluke1 píše:Recenze Lodgy:
http://www.auto.cz/test-dacia-lodgy-1-5 ... lova-69101
 Orlando jasná volba
 Orlando jasná volba   

Přečti si recenzi a cenu testovaneho auta v recenziKrtek píše:Ono je Orlando sehnatelný pod 250 tisíc ? S naftou pod 300 ? Asi máš slušnýho dealera.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |