Ja mam jen ŽL na tvorbu web stranek, s tim bych mel asi smulu co?
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Prodejci se jen podepisuje cestne prohlaseni, ze vuz bude pouzivan i pro ucely podnikani firmy s ICO xxx, neresi se co je to za firmu. Toto prohlaseni nijak nesouvisi s zadnym uradem atd. jen lezi u prodejce, kdyby nahodou prisla kontrola z Chevroletu, aby jim to mohl ukazat.
 Prodejci se jen podepisuje cestne prohlaseni, ze vuz bude pouzivan i pro ucely podnikani firmy s ICO xxx, neresi se co je to za firmu. Toto prohlaseni nijak nesouvisi s zadnym uradem atd. jen lezi u prodejce, kdyby nahodou prisla kontrola z Chevroletu, aby jim to mohl ukazat.To vypadá jako že si chceš pořídit Orlamilosh píše:Muzete mi prosim nekdo presne popsat jak to funguje? Uz jsem to nekde videl zde na foru ale samostatne tema zde tusim neni
Ja mam jen ŽL na tvorbu web stranek, s tim bych mel asi smulu co?
 Miloši
  Miloši 

Ale pak to auto musi vykazovat v podnikani zes nim jezdi atd ne? Kdyz to mam na svoji firmu pak to samy ne? Asi mi nedaji slevu na auto kdyz bych ho v podnikani nevykazoval ne?Matsonic píše:A to nepotrebujes ani svuj ZL.
Staci kedyz ti to potvrdi nekdo znamy s Icem

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |