pejee píše:To nebude jenom u chevroletu 

já jsem taky například nikdy nejel v té nové thalii a určitě bych si to nekoupil, protože mi to přijde jako levný, škaredý šunt  

Pejee s tou Thalii nesouhlasím s tebou 

měl jsem ji přes 6 měsíců,v roce 2009 v únoru to byla hotová a žhavá levná novinka  

výbavově a hlavně kastlí jsem si ji nemohl vynachválit,pak bohužel přišla rána jako blesk z čistého nebe a já potkal srnku  

bohužel auto bylo na maděru

- Renault.jpg (55.31 KiB) Zobrazeno 3220 x

takže jsem jel následující den do autosalonu vyřídit veškeré podklady a objednat novou Thalii ale bůh byl při mě a ještě nebyli veškeré papíry vyřízené po bouračce takže mě to nedopadlo,nacoš jsem za cca 3 týdny po bouračce koukal na netu po autě (každej mě říkal vem si bazarové,ale já su beran tvrdohlavej a že nechcu bazarové) tak jsem náhodou zabrousil na stránky Chevroletu a na první pohled obrázku jsem se zamiloval do Cruze (černého) takže jsem volal do Náchoda jestli bych se mohl přijet podívat a povozit se v něm a paní Michlová řekla že bezproblému.takže se ještě jelo do Náchoda,testovací jízda,no prostě bomba,auto jsem si zamiloval na první pohled a že ať se začnou vyřizovat papíry atd,nacoš moje maminka to nezkousla že bych měl mít hnedka po bouračce auto za skoro 400000 kč a paní Michlová hnedka začala že tu je krásné aveo za polovic a já stále že né že chcu cruze,no a takhle tam do mě hučeli přes hodinu a nakonec jsem svolil že jo,takže se sepsali papíry na 1,4 tyrkysová barva,mno ale další bomba přišla když jsem si za týden pro něho jel a oni tam akorát dovezli tohoto černého mazlíka,takže jsem neváhal a optal se jestli by to šlo předělat a ona že bez problému ale že to jen 1,2 základ v metalíze a já říkám že mě to nevadí,mno takže se to sepsalo já zaplatil akontaci a že si auto můžu následující den vyzvednout takže jsem opět neváhal a přesvědčil je o tom že si auto odvezu ještě ten den.Mno a dneska si říkám že jsem udělal to nejlepší co jsem mohl a jsem hrdým majitelem Chevroletu a už bych neměnil