Nech len dobre slúži

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Tak ať dobře sloužímc.cvok píše:Tak už mám krasavce doma , jsem nadšen , doufám , že mi to pár let vydrží

jinak téma Orlando - Club Cars - Auta členů  už čeká na fotky tvého auta
 jinak téma Orlando - Club Cars - Auta členů  už čeká na fotky tvého auta   
   A třeba potkáš kolegu  Kaštana v Plzni
 A třeba potkáš kolegu  Kaštana v Plzni 

Začátkem srpna mám termín porodu, tak jsem zvědavá, jestli doma bude dřív miminko, nebo Orlando
 Začátkem srpna mám termín porodu, tak jsem zvědavá, jestli doma bude dřív miminko, nebo Orlando  

to asi čekáte trojčata když jste si vybrali orlíka

Děkuju za přivítání i gratulaci18lukin18 píše:Palomita vítej a zároveň veliká gratulace

Díky, už vás čtu delší dobu, tak se konečně můžu přidatsmire666 píše:Palomita, vitaj, tešíme sa ďaľšej dáme v klube

Už se nemůžu dočkat, až si autíčko vyzvedneme, ale to tu asi všichni znáte
 Už se nemůžu dočkat, až si autíčko vyzvedneme, ale to tu asi všichni znáte   

Naštěstí měli v centrálním skladu jednoho krasavce, který odpovídal našim požadavkům, tak nemusíme čekat na výrobu
 Naštěstí měli v centrálním skladu jednoho krasavce, který odpovídal našim požadavkům, tak nemusíme čekat na výrobu  
 Láska na první svezení!
  Láska na první svezení! A barva byla jasná - modrá arctic, i když jsme ji nikde naživo neviděli
 A barva byla jasná - modrá arctic, i když jsme ji nikde naživo neviděli   tak snad se nám bude líbit
 tak snad se nám bude líbit   

Děkuju, snad bude všechno bez problémů jako poprvélord_maxx píše:V tomto milem pripade preji nejen spoustu stastne najetych km, ale hlavne stastny a bezproblemovy zacatek noveho zivota.
 a třeba už se z porodnice povezeme novým miláčkem
 a třeba už se z porodnice povezeme novým miláčkem  

už to mám uložený v kalendáři
 už to mám uložený v kalendáři  

na podobným srazu jsme nikdy nebyli a tolik krásných autíček na jednom místě jsme ještě nikdy neviděli. Pokud nepočítám skladový vozy, který nám ukazovali minulou sobotu na parkovišti, abychom měli představu o různých barvách
 na podobným srazu jsme nikdy nebyli a tolik krásných autíček na jednom místě jsme ještě nikdy neviděli. Pokud nepočítám skladový vozy, který nám ukazovali minulou sobotu na parkovišti, abychom měli představu o různých barvách  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |