kubla111 píše:Vím, že jako "začátečník" chevroleťák moc do toho nemohu kecat, vím jen, že původní termín pro mne byl - jedu já i kamarád, kterého jsem chtěl s jeho Aveem dostat na první sraz. Nový termín a je mi to líto - nevyhovuje - jsem v té době na Madeiře k mé smůle bez auutíčka - snad budou mít v půjčovně chevyho. No, tak snad jindy a do té doby to snad už nebude žádná rozhádaná chevroleťácká parta. Mimochodem na Olšovci jsem byl hodně zklamaný - nic se tam celý den nedělo, jen jedna jízda. A protože jsem se tam s nikým neznal, neměl jsem se tam s kým bavit. Proto se těším na další sraz, protože tam už pojedeme s dvěmi auty - kamarádi na chevroletech 

Ani ja som nikoho nepoznal na svojom prvom zraze v Olsoviach 

Ale nelutoval som nic co sa cez den stalo. Vtedy sa este davali ceny za najkrajsie auto a tak.  My sme rodinka, v ktorej ide skor o kecanie, jedenie, pitie, a predstavovanie aut ako sprinty a podobne  ale keby bol priestor tak nie som ani proti slalom, co najtesnejsie zacvuat atd atd ale nechyba mi to.
Cize musis byt aktivny ty a dat sa do rozhovoru a podobne 

Ja som sa am hned s kazdym rozpraval a ver mi ze na druhy den vedeli vsetci kto som  

Manin sa nesie v podobnom duchu. Je daka ta spanila jizda a potom  opekame kecame atd atd 

Ale kazdemu daco ine vyhovuje 

Ja mam na manin smolu a druhy krat po sebe nepojdem 

Aspon mam zas cas dat auto do poriadku