to origo radio hraje dobře, jen to chce pozmenit repro
Moderátor: Blue Lanos
aha tolik joAlex Crouze píše:Nemam 12litru na nove radio , a kdybych mel tak to dám do jinych veci na autoto origo radio hraje dobře, jen to chce pozmenit repro
 nooo tak to je mazec
  nooo tak to je mazec   

.. možná bude třeba i nová baterka. určitě vytlumit
.. možná bude třeba i nová baterka. určitě vytlumit  , no asi na částce zase hodně vysoko
 , no asi na částce zase hodně vysoko  ... Ale to tak hold je. já sem se ze svou plánovanou hudbou vyšplhal na 20000 Kč s tím co tu píšu bez baterky a výměny rádia
... Ale to tak hold je. já sem se ze svou plánovanou hudbou vyšplhal na 20000 Kč s tím co tu píšu bez baterky a výměny rádia 
 ja mam uplne to nej obyč co se děla v chevroletu
  ja mam uplne to nej obyč co se děla v chevroletu   uvidím jak to bude hrat
  uvidím jak to bude hrat   jak to bude dělat Bum BUm , tak to bude dobre . jak to bude dělat Tuc Tuc, tak vytlumíme
  jak to bude dělat Bum BUm , tak to bude dobre . jak to bude dělat Tuc Tuc, tak vytlumíme   

ale jak říkam každemu se libi neco jineho
   ale jak říkam každemu se libi neco jineho   me se líbí i ty předni svetla seriove treba
 me se líbí i ty předni svetla seriove treba   jen jsem vymenil blinkr místo oranžoveho za chromovy a pohoda
  jen jsem vymenil blinkr místo oranžoveho za chromovy a pohoda 
 umě jsou sice světla až na posledním místě skoro, ale chci vědět kolik za ně chtěj mám rád přehled.
 umě jsou sice světla až na posledním místě skoro, ale chci vědět kolik za ně chtěj mám rád přehled.

. Tak cenová situace je zatím taková.
. Tak cenová situace je zatím taková. 

nooo pěkná to cifra ale bude to stát za topaja truhlik píše:nevím jak to počítáte ale mi to pořád vychází na 515 USD což je 10587 Kč i s dopravou 7195 bez dopravy.. Ale cifra je to pěkná celkem.. za dvě světla
 také bych chtěl změnu světel ale nic jsem zatím nenašel
 také bych chtěl změnu světel ale nic jsem zatím nenašel  

nad tím jsem taky uvažoval,jen nemám ještě k tomu odvahupaja truhlik píše:luki pro tebe bych volil šoupnout světla do trouby stříknout chromové plasty na černo přidat tam led pásek a máš světla jako lusk.. tak sem si to udělal já na Zlatonce. jen sem nedával led pásek. Pak jsem koupil světla co v čil prodávám

ale člověk by si je udělal zase k obrazu svému
 ale člověk by si je udělal zase k obrazu svému  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |