to je dobrej přístupSERGEJ_3 píše:ser na dovolenouja ji taky vymenil za sedacky

Moderátor: Blue Lanos
to je dobrej přístupSERGEJ_3 píše:ser na dovolenouja ji taky vymenil za sedacky

A když si stáhne okénko tak i půlku těla opálíSERGEJ_3 píše:jeste nevim co na to mlada ze misto na lehatko si bude moct lehnout tak maximalne na kozene potahy

chudákSERGEJ_3 píše:jeste nevim co na to mlada ze misto na lehatko si bude moct lehnout tak maximalne na kozene potahy

SERGEJ_3 píše:jeste nevim co na to mlada ze misto na lehatko si bude moct lehnout tak maximalne na kozene potahy

Bude určitě velice nadšená, tak jako ty
  Bude určitě velice nadšená, tak jako ty  

jeste ze ta barva potahu je tzv "piskova"
 jeste ze ta barva potahu je tzv "piskova"   

už vím co přišlo,to bude dobréSERGEJ_3 píše:tak sport.pedaly dorazily dnes, zprava hlavne pro Alexe a Pavla...
a taky dalsi doplnek CORONER kary dorazil ... dalsi 2 jsou na ceste ...ajajajajaj

uz se tesim na nejaky srazek
v nedeli makame s Alexem na nasem spolecnem prekvapeni...ouuu to bude paradicka co kamo?

SERGEJ_3 píše:jeste nevim co na to mlada ze misto na lehatko si bude moct lehnout tak maximalne na kozene potahy

Já myslel, že vozíš skládací rakev, takže tam si též může lehnout
 Já myslel, že vozíš skládací rakev, takže tam si též může lehnout   

ja zapomel ze na facebooku mam zveda18lukin18 píše:už vím co přišlo,to bude dobréSERGEJ_3 píše:tak sport.pedaly dorazily dnes, zprava hlavne pro Alexe a Pavla...
a taky dalsi doplnek CORONER kary dorazil ... dalsi 2 jsou na ceste ...ajajajajaj

v nedeli makame s Alexem na nasem spolecnem prekvapeni...ouuu to bude paradicka co kamo?

ale to je jen zacatek...ver mi
 ale to je jen zacatek...ver minic nepovímSERGEJ_3 píše:ja zapomel ze na facebooku mam zveda18lukin18 píše:už vím co přišlo,to bude dobréSERGEJ_3 píše:tak sport.pedaly dorazily dnes, zprava hlavne pro Alexe a Pavla...

ale to je jen zacatek...ver mi

vetsinou to je dulezitejsi vic nez jestli se libi tobe
 vetsinou to je dulezitejsi vic nez jestli se libi tobe   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |