tetka budu mít hromadu času takže se podívámScorpion.11 píše:Tam na nárazníku jak jsou šipky je jen vyztužený rám a na plastu přeci nejsou koncovky na mlhovky, takže leda na tým rámu

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
tetka budu mít hromadu času takže se podívámScorpion.11 píše:Tam na nárazníku jak jsou šipky je jen vyztužený rám a na plastu přeci nejsou koncovky na mlhovky, takže leda na tým rámu

na rámu taky nee, ten jsem měnil, leda někde kolem na kastli, mám stejnej typ jak Slídil i motor tak kouknuScorpion.11 píše:Tam na nárazníku jak jsou šipky je jen vyztužený rám a na plastu přeci nejsou koncovky na mlhovky, takže leda na tým rámu

neboli šikovně schovaný
 neboli šikovně schovaný  

mě se jen jedná o ty konektory jestli tam jsou a byli by vidět pokud tam jsousmire666 píše:Luki, máš to zajedno, plast je nacvaknutý, ten vytrhneš ale hmlovky sú zozadu priskrutkované a spod auta to bude aj bez kolies gynda to tam namontovať...

,jinak bych to udělal jako Slidil
,jinak bych to udělal jako Slidil 
toho jsem se obával,takže půjde na zkoušku ven nárazník,aspoň tam uklidím bojdeljamal89 píše:tie plasty na hmlovky tazko das dolu pokial nedas dolu naraznik ja som to cele rozoberal

to také potěší,mno ale tetka spousty času,takže v pohojamal89 píše:ked som ho prvy krat daval dolu trvalo mi vyse hodiny kym sa sa s nim potrapil, potom hore to uz pohodicka bola

Ne byli tam zasunutý za nějaký plech.18lukin18 píše:tetka otázka,dá se sundat jen ten plast na ty mlhovky aniž bych musel sundat nárazník

Slidil a ty si je měl na tom nárazníku přilepený

neboli šikovně schovaný

http://www.youtube.com/watch?v=SozWg9Rl ... re=related
 http://www.youtube.com/watch?v=SozWg9Rl ... re=relatedpokuď je na to homologace tak není problémWAITING píše:zdar pani
je toho tu strasne moc tak sry ak sa to tu uz niekde riesilo
mam nejake otazky:
ako je to s vlastnorucne urobenym tuningom a jeho homologaciov - je to vobec realne ?
(napr: nejake specialne mriezky chladicov, upravene uchyty spz, nejake to oramovanie)
ked obcas vidim nejake tie upravy tak ma to zaujalo

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |