Kastle u orla
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Kastle u orla
To bude tá daň za peknú bielu 

Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )

EAGLE SQUADRON
- Reklama
Proto pro jistotu kouřímPoky Ul píše:No a to taky dýchášTsoenami píše:Dík kouknu po tom to je v p.....golias píše:Jde o vzdušnou korozi, já když koupil 807ku v bazaru tak toho byla plná 100%tně pomúže tohle http://www.superoleje.cz/product/sonax- ... roze-500ml a je to super i na disky jenom trošku dražší, ale já to používám.co vše ve vzduchu je

renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Nekvalitním lakem to není (i když si o kvalitě lakování u chevroletu velký iluze nedělám), je to kombinace bordelu ze vzduchu a ze zimních posypovejch materiálů, který obsahujou částečky kovů, asfaltu apod. To potom krásně ulpí na autě a člověk se nestačí divit... My to měly vždycky na všech autech v rodině, holt Vysočina...  

Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99

dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Já si toho všiml až na tý bílé barvě předtím nikdy 

renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Je pravda, že jsem si toho začal začal všímat v době, kdy moje mamka dostala v práci služební 206ku v bílý barvě a po první zimě to bylo samej "rezavej" flíček - to jsem si tenkrát říkal, že to snad není možný ani u tak levnýho auta a pořádně to prozkoumal - a ono to šlo docela dobře dolů! A když jsem zkontroloval i ostatní auta, bylo to na všech, jen to na některejch barvách tak nevynikne - v tý době třeba tmavě šedá metalíza na mým R21 a vínová na Cliu našich. Potom jsem to zase víc řešil na předešlým - stříbrný Mondeo - tam to bylo taky vidět dost a nejvíc právě exponovaný místa za kolama- spodek předních dveří a zadní nárazník...

Suzuki AN400 Burgman '99

Suzuki AN400 Burgman '99
Tak jsem se na to dnes ptal odborníkudadif píše:Nekvalitním lakem to není (i když si o kvalitě lakování u chevroletu velký iluze nedělám), je to kombinace bordelu ze vzduchu a ze zimních posypovejch materiálů, který obsahujou částečky kovů, asfaltu apod. To potom krásně ulpí na autě a člověk se nestačí divit... My to měly vždycky na všech autech v rodině, holt Vysočina...
 a bohužel máš pravdu je to bordelem ze vzduchu a silnice a na bílé je to holt vidět
 a bohužel máš pravdu je to bordelem ze vzduchu a silnice a na bílé je to holt vidět  pokud člověk bydlí ve spravné
 pokud člověk bydlí ve spravné  oblasti má puntíkaté auta
 oblasti má puntíkaté auta 
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Co mi bylo řečeno hodně záleží na tom kde parkuješ jak často meješ atd prostě pokud nemeješ často a dobře a stáváš venku máš puntíky 

renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
tomask: no jo, v Praze neznáte, co je to zimní posyp, to jsou pak auta pořád jako z cukrkandlu...  
Ono to není jen tak ze vzduchu, ale hlavně z tý silnice, např. na střeše to v podstatě nemám, ale za předníma kolama (přední dveře) dost a ubývá to směrem k zadním dveřím...

Ono to není jen tak ze vzduchu, ale hlavně z tý silnice, např. na střeše to v podstatě nemám, ale za předníma kolama (přední dveře) dost a ubývá to směrem k zadním dveřím...
Suzuki AN400 Burgman '99

Suzuki AN400 Burgman '99
Za to na severu na nás padaj sračky a asi i lepší nevědět co vše člověk dýchá hlavně že se zakazuje kouření  

renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Fotenie vo Fancare mám za sebou, tak čakám, čo na to povedia 

EAGLE SQUADRON

EAGLE SQUADRON
Nemužu najít  co máš za potíže s těmi dveřmi?
 co máš za potíže s těmi dveřmi?

co máš za potíže s těmi dveřmi?
 co máš za potíže s těmi dveřmi?renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Ááále, umývam ti predminulý weekend auto a pozerám, že ten dlhý vonkajší obklad prahu je v zadnom rohu pri pravých dverách akýsi odretý. Kuknem na dvere a   

asi na 3 cm hrany dverí ošúchaný lak aj s KTL-kou ( nem. skratka pre Katalytische Tauch-Lackierung ) až na plech
  asi na 3 cm hrany dverí ošúchaný lak aj s KTL-kou ( nem. skratka pre Katalytische Tauch-Lackierung ) až na plech  Pozrel som hneď aj ľavú stranu a tam to už tiež začínalo. Tak to dnes nafotili aj s dvoma drobnosťami, ktoré som si pôvodne chystal na garančku v auguste ( maličká odierka laku na prednej hrane zadných dverí a ešte jeden tak polcentimetrový škrabanec takisto až na plech pri bolcni spolujazdcových dverí ). Bolo ale vidno, že ten bolceň niekto nastavoval ešte vo výrobe a nie celkom mal nasadenú račňu, lebo tie dva tisíchrany sú trošku "zbehnuté."
  Pozrel som hneď aj ľavú stranu a tam to už tiež začínalo. Tak to dnes nafotili aj s dvoma drobnosťami, ktoré som si pôvodne chystal na garančku v auguste ( maličká odierka laku na prednej hrane zadných dverí a ešte jeden tak polcentimetrový škrabanec takisto až na plech pri bolcni spolujazdcových dverí ). Bolo ale vidno, že ten bolceň niekto nastavoval ešte vo výrobe a nie celkom mal nasadenú račňu, lebo tie dva tisíchrany sú trošku "zbehnuté."
Hádam to bude nadlho jediný zádrheľ s autíčkom, na ktoré inak doteraz nemám jediné zlé slovo 

PS: spomenul som, že som tu na fóre a že s tými dverami nie som jediný, tak uvidíme, čo s tým budú robiť, pozrite si to tam radšej všetci "orlíci."

asi na 3 cm hrany dverí ošúchaný lak aj s KTL-kou ( nem. skratka pre Katalytische Tauch-Lackierung ) až na plech
  asi na 3 cm hrany dverí ošúchaný lak aj s KTL-kou ( nem. skratka pre Katalytische Tauch-Lackierung ) až na plech  Pozrel som hneď aj ľavú stranu a tam to už tiež začínalo. Tak to dnes nafotili aj s dvoma drobnosťami, ktoré som si pôvodne chystal na garančku v auguste ( maličká odierka laku na prednej hrane zadných dverí a ešte jeden tak polcentimetrový škrabanec takisto až na plech pri bolcni spolujazdcových dverí ). Bolo ale vidno, že ten bolceň niekto nastavoval ešte vo výrobe a nie celkom mal nasadenú račňu, lebo tie dva tisíchrany sú trošku "zbehnuté."
  Pozrel som hneď aj ľavú stranu a tam to už tiež začínalo. Tak to dnes nafotili aj s dvoma drobnosťami, ktoré som si pôvodne chystal na garančku v auguste ( maličká odierka laku na prednej hrane zadných dverí a ešte jeden tak polcentimetrový škrabanec takisto až na plech pri bolcni spolujazdcových dverí ). Bolo ale vidno, že ten bolceň niekto nastavoval ešte vo výrobe a nie celkom mal nasadenú račňu, lebo tie dva tisíchrany sú trošku "zbehnuté."Hádam to bude nadlho jediný zádrheľ s autíčkom, na ktoré inak doteraz nemám jediné zlé slovo

PS: spomenul som, že som tu na fóre a že s tými dverami nie som jediný, tak uvidíme, čo s tým budú robiť, pozrite si to tam radšej všetci "orlíci."
EAGLE SQUADRON

EAGLE SQUADRON
Kouknu se mužeš pak dát nějaké foto?Hodně štěstí při jednání s Chevroletem a pojištovnousmire666 píše:Ááále, umývam ti predminulý weekend auto a pozerám, že ten dlhý vonkajší obklad prahu je v zadnom rohu pri pravých dverách akýsi odretý. Kuknem na dvere a

Pozrel som hneď aj ľavú stranu a tam to už tiež začínalo. Tak to dnes nafotili aj s dvoma drobnosťami, ktoré som si pôvodne chystal na garančku v auguste ( maličká odierka laku na prednej hrane zadných dverí a ešte jeden tak polcentimetrový škrabanec takisto až na plech pri bolcni spolujazdcových dverí ). Bolo ale vidno, že ten bolceň niekto nastavoval ešte vo výrobe a nie celkom mal nasadenú račňu, lebo tie dva tisíchrany sú trošku "zbehnuté."
Hádam to bude nadlho jediný zádrheľ s autíčkom, na ktoré inak doteraz nemám jediné zlé slovo

renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Cez víkend nafotím a poisťovni sa hádam v rámci reklamácie vyhnem 

EAGLE SQUADRON

EAGLE SQUADRON