Moderátor: Blue Lanos

) afticko dostane nove tlmice. Ktosi mi tvrdil, ze ked su pod 60%, tak to moze pri sportovejsej jazde robit problemy a pod 50% ze to vola po vymene.
 ) afticko dostane nove tlmice. Ktosi mi tvrdil, ze ked su pod 60%, tak to moze pri sportovejsej jazde robit problemy a pod 50% ze to vola po vymene. Prave preto som sa pytal lebo auto ma skoro 7 rokov a tlmice uz teda nieco pamataju takze uvazujem o vymene. Brzdy som si myslel, ze su este ok lebo ja dost brzdim motorom aspon sa snazim takze sa to prejavilo v dobrom slova zmysle
  Prave preto som sa pytal lebo auto ma skoro 7 rokov a tlmice uz teda nieco pamataju takze uvazujem o vymene. Brzdy som si myslel, ze su este ok lebo ja dost brzdim motorom aspon sa snazim takze sa to prejavilo v dobrom slova zmysle 

Heh, moje tlmice maju 5 rokov a 70 tisic, ale su v horsom stave. Zeby to bolo tym, ze 90% km bolo najazdenych po Tankodrome na DunajiBlue Lanos píše:thx guysPrave preto som sa pytal lebo auto ma skoro 7 rokov a tlmice uz teda nieco pamataju takze uvazujem o vymene. Brzdy som si myslel, ze su este ok lebo ja dost brzdim motorom aspon sa snazim takze sa to prejavilo v dobrom slova zmysle
 ?
 ?

No, pri silnejsom brzdeni to rozochvieva volant, pocut hukot v rytme otacania sa kolies a citim slabe "narazy" do brzdoveho pedalu (vzdialene to pripomina aktivovane ABS na klzkom povrchu).Blue Lanos píše:ako to pocitujes?

Pred vianocami robili celkovu "generalku" brzdovej sustavy v PN. Ci mi tam dali nove, to som sa nepytal. Ale predpokladam, ze su profesionaligoror píše:a brzdove platnicky mas dobreeeeee??????????????
 a bud dali nove, alebo ked nechali stare, tak museli skonstatovat, ze su v poriadku.
 a bud dali nove, alebo ked nechali stare, tak museli skonstatovat, ze su v poriadku. 
  (mozno ze tym, ze brzdy pouzivam malo, tak je na kotucoch nalepena hrdza
 (mozno ze tym, ze brzdy pouzivam malo, tak je na kotucoch nalepena hrdza  ). Ale priznaky su presne take, ako keby boli krive
 ). Ale priznaky su presne take, ako keby boli krive  
No, este som neprezuval, budem asi na buduci tyzden. Tak sa na to pozriem.goror píše: ked budes prezuvat tak si to pozri aj sam ,celkom pekne to vidiet

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |