já tam bohužel nebudu
 já tam bohužel nebudu   není to kvuli tomu že je to daleko ale prostě tam jet nemůžu.A až uvidím fotky s Olšovce tak předem píšu že budu psát škoda že jsem tam nemohl být taky
 není to kvuli tomu že je to daleko ale prostě tam jet nemůžu.A až uvidím fotky s Olšovce tak předem píšu že budu psát škoda že jsem tam nemohl být taky    

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
 já tam bohužel nebudu
 já tam bohužel nebudu   není to kvuli tomu že je to daleko ale prostě tam jet nemůžu.A až uvidím fotky s Olšovce tak předem píšu že budu psát škoda že jsem tam nemohl být taky
 není to kvuli tomu že je to daleko ale prostě tam jet nemůžu.A až uvidím fotky s Olšovce tak předem píšu že budu psát škoda že jsem tam nemohl být taky    

M
  M  
Spatné pořadí na avataruBudvyk.cz píše:Zdarec já mám v plánu ten výkend jet k tátovi do Čáslavi, tak se tam na jeden den ukážu. Doufám že se něco nepodělá a nebudu to muset zrušit oboje
 třeba se potkame i na Olšovci
 třeba se potkame i na Olšovci 
EE to pořadí je správné a jediné jak má býtTsoenami píše:Spatné pořadí na avataruBudvyk.cz píše:Zdarec já mám v plánu ten výkend jet k tátovi do Čáslavi, tak se tam na jeden den ukážu. Doufám že se něco nepodělá a nebudu to muset zrušit obojetřeba se potkame i na Olšovci
 to taky doufám, že se tam potkáme a taky doufám že i dříve než tam
  to taky doufám, že se tam potkáme a taky doufám že i dříve než tam  

M
  M  

Tak že  čistá ruka560 i s dopravou
 Tak že  čistá ruka560 i s dopravou  
presne tak, kontroloval jsem to na uctu a sthli si 560.13,- Kč nic dalsiho a doprava je zdarmaPoky Ul píše:Naky ty sis nějak pospíšil sakraTak že čistá ruka560 i s dopravou

Tak to je paráda. Já počkám až koruna posílí a uvidíme za kolik to budenaky píše:presne tak, kontroloval jsem to na uctu a sthli si 560.13,- Kč nic dalsiho a doprava je zdarmaPoky Ul píše:Naky ty sis nějak pospíšil sakraTak že čistá ruka560 i s dopravou

Až bude doláč za 16Dannik91 píše:Tak to je paráda. Já počkám až koruna posílí a uvidíme za kolik to budenaky píše:presne tak, kontroloval jsem to na uctu a sthli si 560.13,- Kč nic dalsiho a doprava je zdarmaPoky Ul píše:Naky ty sis nějak pospíšil sakraTak že čistá ruka560 i s dopravou

Kraaaasa!!!
  Kraaaasa!!!Naky dík ale ty máš lepšínaky píše:a ted to vychazi neco kolem 19 Kč
Poky, mas pekny novy avatar!Kraaaasa!!!
 ještě to není ono ten avatar je dočasný
 ještě to není ono ten avatar je dočasný   ale Budvyk je nějak rozmázlej
 ale Budvyk je nějak rozmázlej   

To máte voba nějaký moc uměleckýPoky Ul píše:Naky dík ale ty máš lepšínaky píše:a ted to vychazi neco kolem 19 Kč
Poky, mas pekny novy avatar!Kraaaasa!!!
ještě to není ono ten avatar je dočasný
ale Budvyk je nějak rozmázlej

není nad klasiku
 není nad klasiku 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |