Ak by som  ja mal zakazdym pouzivat rozmrazovac tak nestiham kupovat
Ale z vnutra pouzivam tam sa zle skriabe skrabkou

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

).
  ). 

[/quote]
[/quote] No to máš štastie že sa ti to nestalo na Slovensku , tu sú take čierne huby že sa ich ani nezbavíš ked sa im niečo tvoje zapáči . Sused má starú Audinu 80-ku pol dňa pri nej stáli a otravovali ho tý cigáni . A ked sa jedná o niejaké drobnosti
 No to máš štastie že sa ti to nestalo na Slovensku , tu sú take čierne huby že sa ich ani nezbavíš ked sa im niečo tvoje zapáči . Sused má starú Audinu 80-ku pol dňa pri nej stáli a otravovali ho tý cigáni . A ked sa jedná o niejaké drobnosti   škoda reči
 škoda reči  . Cigán ostane vždy cigánom aj ked sa prezlečie za slušňaka .
 . Cigán ostane vždy cigánom aj ked sa prezlečie za slušňaka .  
 Ja jsem mirumilovny clovek ... ja bych mu leda tak preklepal valecnym kladivem tu jeho popelnici, ve ktere sedel
 Ja jsem mirumilovny clovek ... ja bych mu leda tak preklepal valecnym kladivem tu jeho popelnici, ve ktere sedel  

magor to je fuj,fuj,fuj
 magor to je fuj,fuj,fuj 
ladinek píše:njn asi má jiný představy o cenách chudák malejmagor to je fuj,fuj,fuj
 JJ, nejlíp "za pět prstů"
ten avatar s těma blinkrama je superslidil píše:ladinek píše:njn asi má jiný představy o cenách chudák malejmagor to je fuj,fuj,fuj

nebo na spátkýýýý po 100kč
 nebo na spátkýýýý po 100kč  

Dnes obuté letné pneumatiky na nových elektronoch , vyvážené  a pripravené na sezonu . Na AVEO ich nahodím až o týždeň , týždeň a pol . Darmo TATRY sú nevyspitateľné .
 Dnes obuté letné pneumatiky na nových elektronoch , vyvážené  a pripravené na sezonu . Na AVEO ich nahodím až o týždeň , týždeň a pol . Darmo TATRY sú nevyspitateľné . 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |