VIF SUPER BENZIN ADITIV a zatiaľ som moc nepostrehol zmenu medzi aditívom a neaditívom....
 VIF SUPER BENZIN ADITIV a zatiaľ som moc nepostrehol zmenu medzi aditívom a neaditívom....  ale vodíkový pohon, vážim si moc svoje auto na to, aby som bol pokusný králik
 ale vodíkový pohon, vážim si moc svoje auto na to, aby som bol pokusný králik 
Moderátor: Blue Lanos
 VIF SUPER BENZIN ADITIV a zatiaľ som moc nepostrehol zmenu medzi aditívom a neaditívom....
 VIF SUPER BENZIN ADITIV a zatiaľ som moc nepostrehol zmenu medzi aditívom a neaditívom....  ale vodíkový pohon, vážim si moc svoje auto na to, aby som bol pokusný králik
 ale vodíkový pohon, vážim si moc svoje auto na to, aby som bol pokusný králik 

Odľahlo mi, konečne normálny príspevok, ešteže máme adminovDimco Nubira 97 píše:A teraz končím túto diskusiu, bu´d to sa začneme baviť normálne a s kľudom (obydvaja je jedno kto v akej miere) alebo Vám príspevky zmažem. Dobre chlopi ? Kjub viem že si normálny takže to pochopíš a kolegu tak dôverne nepoznám, ale verím že vzhľadom na to že je schopný pochopiť aj náročnejšiu fyziku tak pochopí bez problémov aj toto.
Dobre chalani ?

no každopádne econeeco teraz mám benzín a to ticho je fakt pekné
  no každopádne econeeco teraz mám benzín a to ticho je fakt pekné  ale naftu lúbim aj tak
 ale naftu lúbim aj tak 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |