Moderátor: Blue Lanos

A havarijko mi činí nějakých 712Kč měsíčně
 A havarijko mi činí nějakých 712Kč měsíčně 

Ale kolik mas spoluucast, to je dulezity udaj, pokud treba 10000kc tak se muze stat ze se nabouras, oprava bude stat 30t ale ty das ze svyho 10Veruli2 píše:Nás roční pojistné vč. havarijka a předního skla vyšlo u Directu do 6.000,-Kč.

Zase mi prijde trapny mit novy auto rekneme za 300-400t a uz nemit "dvacku" na pojisteni.
 Zase mi prijde trapny mit novy auto rekneme za 300-400t a uz nemit "dvacku" na pojisteni.
 .
 . .
 .Moja PZP 134€ 20rokov bez nehodyDimco Nubira 97 píše:Neviem kde na tie cifry chodíte. Mne máti vybavila maklérku a tá mi šupla poistky supiš. Zákonná je 80€, havarijná je trošku horšia tá je nejakých 300 € ročne. Každopádne je to moje prvé auto mám 23 rokof a ešte som mal aj dve škodové udalosti
 Havárka+kradež+živel+sklá 420€bez spoluúčasti
    Havárka+kradež+živel+sklá 420€bez spoluúčasti 
Pekný.VIP píše:A je doma. Chevrolet vozejk black + silver Aluminium.
No není nádhernej?
V pozadí moje stará Felicie.
 Čaká ťa ale veľa práce s tým vozíkom. Zhodiť plecháče a nahodiť elektróny, ten zatý znak Agados pretiahnuť čiernym carbonom....aspoň že fólie už nemusíš dávať, veď hore jedna je.
 Čaká ťa ale veľa práce s tým vozíkom. Zhodiť plecháče a nahodiť elektróny, ten zatý znak Agados pretiahnuť čiernym carbonom....aspoň že fólie už nemusíš dávať, veď hore jedna je.  

Ale inak na vozicek pekny, ale treba ho slahnut do karbonu
  Ale inak na vozicek pekny, ale treba ho slahnut do karbonu    

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |