nee díky jseš hodnej ale mám svoje a manža vzkazuje že na rámus stačim i jáTsoenami píše:Ti pučim dětito to ticho pak oceníš

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
nee díky jseš hodnej ale mám svoje a manža vzkazuje že na rámus stačim i jáTsoenami píše:Ti pučim dětito to ticho pak oceníš

Mám najeto 800 km, auto jsem si přivezl 2.3.2012 a asi po týdnu až čtrnácti dnech ježdění přestal občas fungovat posilovač řízení. Když se to stalo poprvé, tak jsem to připisoval zajíždění auta, ale když to dělalo častěji tak jsem urychleně kontaktoval prodejce a zajel k němu. Nejdřív mysleli, že bude stačit jen přeprogramovat řídící jednotku, že si tzv. "proměnné" servo dělá co chce, ale nakonec zjistili, že jsou v kapalině nějaké šponky z čerpadla (zřejmě čerpadla serva) a tak budou měnit vše co souvisí s posilovačem a řízením komplet, ať je prý vše v pořádku jak má být. Zatím se neví jak dlouho budu jezdit na kole, kvůli dodací době dílů, doufám, že mají nějaké sklady s ND poblíž.
 Mám najeto 800 km, auto jsem si přivezl 2.3.2012 a asi po týdnu až čtrnácti dnech ježdění přestal občas fungovat posilovač řízení. Když se to stalo poprvé, tak jsem to připisoval zajíždění auta, ale když to dělalo častěji tak jsem urychleně kontaktoval prodejce a zajel k němu. Nejdřív mysleli, že bude stačit jen přeprogramovat řídící jednotku, že si tzv. "proměnné" servo dělá co chce, ale nakonec zjistili, že jsou v kapalině nějaké šponky z čerpadla (zřejmě čerpadla serva) a tak budou měnit vše co souvisí s posilovačem a řízením komplet, ať je prý vše v pořádku jak má být. Zatím se neví jak dlouho budu jezdit na kole, kvůli dodací době dílů, doufám, že mají nějaké sklady s ND poblíž.   Prý jsem jeden z prvních (ne-li první) co jim takovouto závadu nahlásil. Tak uvidíme...
  Prý jsem jeden z prvních (ne-li první) co jim takovouto závadu nahlásil. Tak uvidíme...tomask píše:Myslím že díly mají v Maďarsku nebo Holansku.
Takže chvíly to trvat podle mě bude.

ať to máš co nejdříve v porádku
 ať to máš co nejdříve v porádku  
 ) a ak by ti zo servisu zahlásili, že už majú všetky súčiastky, auto by si im odovzdal k oprave. Takto je auto v servise a nic s nim nerobia.
 ) a ak by ti zo servisu zahlásili, že už majú všetky súčiastky, auto by si im odovzdal k oprave. Takto je auto v servise a nic s nim nerobia. , ropaky majú hydraulický posilovač.
 , ropaky majú hydraulický posilovač.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |