Ja mám dělany na míru, ale chtěl jsem jenom decentní zvuk.
Nechtěl jsem budit ráno sousedy

Moderátor: Blue Lanos

do toho sport. filtru určitě půjdu, ale ten výfuk říkam si je to teď nový škoda ho dávat pryč, až začne reznout a budu kupovat nový, tak koupim nějaký laděný kvalitní...
 do toho sport. filtru určitě půjdu, ale ten výfuk říkam si je to teď nový škoda ho dávat pryč, až začne reznout a budu kupovat nový, tak koupim nějaký laděný kvalitní...   ale přemýšlím o křídlu, jelikož se nedá sehnat na tohle auto ještě, tak budu muset sehnat nějaký rozměrově podobný, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ještě jsem křídlo nikdy nedával... nebo rozšiřovaci podložky pod kola??? a chci se zeptat co ty sportovní pružiny, asi bych si na to sám netroufl...za kolik by mi to cca udělali v servise autorizovaným a neautorizovaným?? Díky moc
 ale přemýšlím o křídlu, jelikož se nedá sehnat na tohle auto ještě, tak budu muset sehnat nějaký rozměrově podobný, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ještě jsem křídlo nikdy nedával... nebo rozšiřovaci podložky pod kola??? a chci se zeptat co ty sportovní pružiny, asi bych si na to sám netroufl...za kolik by mi to cca udělali v servise autorizovaným a neautorizovaným?? Díky moc   

Zlatý je zlatý a nejkrasnější
  Zlatý je zlatý a nejkrasnější   

ta bublina tj jen stín dneska ho nafotím přes den a uvidíte...
 ta bublina tj jen stín dneska ho nafotím přes den a uvidíte...  jinak třmeny jsem stříkal barvou přímo na brzdové třmeny a celé jsem to oblepil a ty destičky jsem vzal taky no... jinak zlatá je zlatá když se zmínim o znaku ale zas když tam mám ten modrý pruh chtěl jsem tam hodit ještě napředek nějakej modrej deatil...večer tu buď te nafotím, ne každýmu to padne do oka jak říkál ale většinou se to lidem líbí
 jinak třmeny jsem stříkal barvou přímo na brzdové třmeny a celé jsem to oblepil a ty destičky jsem vzal taky no... jinak zlatá je zlatá když se zmínim o znaku ale zas když tam mám ten modrý pruh chtěl jsem tam hodit ještě napředek nějakej modrej deatil...večer tu buď te nafotím, ne každýmu to padne do oka jak říkál ale většinou se to lidem líbí  

Ale můj názor. Hlavně že tobě se to líbí
  Ale můj názor. Hlavně že tobě se to líbí  
 úplně s tebou souhlasím, protože ten zlatý znak je na tým autě nejhezčí
 úplně s tebou souhlasím, protože ten zlatý znak je na tým autě nejhezčí   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |