Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

perfektne to vynikne, len tam neslahaj moc tych chromovych chujovin, inak ake pneu tam mas? znacku rozmer a takKuboo píše:Konečne sa počasie umúdrilo
 na černé chrom krásně vynikne a celkový dojem je, že je to hned hezčí
  na černé chrom krásně vynikne a celkový dojem je, že je to hned hezčí   

Na auto chrom patrí to je fakt . Ale dnes aj autá bez chromu sú pekné a niekedy viac ako chromom. Na tuning upravách a zrazoch boduju autá bez chromu. Podla odbornikov chrom svedčí autam vyrobenych 60-70 tych rokoch. a autam typu limuzina.Scorpion.11 píše:Hele náhodou nemáš pravduna černé chrom krásně vynikne a celkový dojem je, že je to hned hezčí

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 

máš pěkný miminko
 máš pěkný miminko  jj já bych je nalepil máš bílého broučka a pěkně to vynikne
 jj já bych je nalepil máš bílého broučka a pěkně to vynikne  

jsou to tyhle,už to není miminko
  jsou to tyhle,už to není miminko 

Dostala jsem je při koupi a pořád nevím jestli lepit. Třeba na tvém žlutém jsou ty lišty moc pěknéladinek píše:Já bych je tam dal, pro jistotu, ono ač se to nezdá pomůže to, na netu se daj sehnat za 700kčjsou to tyhle,už to není miminko

Já bych je tam dal
  Já bych je tam dal  U nás stojí auto bez nich a na dveřích má tak 10 čárek jak čárkovej kod, je to dvouch puberťaček tak se nedívaj asi doprava doleva
  U nás stojí auto bez nich a na dveřích má tak 10 čárek jak čárkovej kod, je to dvouch puberťaček tak se nedívaj asi doprava doleva  Ono ti to ťuknou i tak, ale třeba zrovna u toho auta co se právě naskytne to pomůže
  Ono ti to ťuknou i tak, ale třeba zrovna u toho auta co se právě naskytne to pomůže  Na Cruze se mě třeba nelíbí, na Aveu ano.
  Na Cruze se mě třeba nelíbí, na Aveu ano.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |