kdo pozna co je noveho?
 kdo pozna co je noveho?  
Moderátor: Blue Lanos
 kdo pozna co je noveho?
 kdo pozna co je noveho?  

ja sem spokojeny maximalne
 ja sem spokojeny maximalne 

Ty kola celkove s autem i svetly vypadaji hoooodne dobre
 Ty kola celkove s autem i svetly vypadaji hoooodne dobre  

Jinak to vypadá velice zajimavě a ještě jsi mohl dát i zpátečku pro celkový vzhled
  Jinak to vypadá velice zajimavě a ještě jsi mohl dát i zpátečku pro celkový vzhled  
 Paci sa mi to velmi
 Paci sa mi to velmi  
 . Zadní světla nemají chybu. Já ti teda povím, já nemít ty děti.........
 . Zadní světla nemají chybu. Já ti teda povím, já nemít ty děti.........  Taky jsem je  teď tunil. Kluk má novou jarní bundu a holka pěknou kšiltovku. Samozřejmě oba nové jarní boty.
 Taky jsem je  teď tunil. Kluk má novou jarní bundu a holka pěknou kšiltovku. Samozřejmě oba nové jarní boty.  
  ) keby mám zbytočné eurá tak by som pokúpil aj ja presne také čačky mačky svetlá a podobné doplnky, lebo máš dosť podobný vkus ako ja. Veľmi pekne si spravil toho tvojho krásavca teraz si ten tvoj brat či kamoš či s kým si to bol odfotený pred tou garážou čo mal tú vtipnú fóbiu (nič v zlom proti škode) môže búchať hlavu že aj on si nekúpil Cruza a neinvestoval do takéhoto nádherného auta
 ) keby mám zbytočné eurá tak by som pokúpil aj ja presne také čačky mačky svetlá a podobné doplnky, lebo máš dosť podobný vkus ako ja. Veľmi pekne si spravil toho tvojho krásavca teraz si ten tvoj brat či kamoš či s kým si to bol odfotený pred tou garážou čo mal tú vtipnú fóbiu (nič v zlom proti škode) môže búchať hlavu že aj on si nekúpil Cruza a neinvestoval do takéhoto nádherného auta  

a zožerie ti to iba taký čo nepozná výbavu Cruza a nevie že do Cruza sa xenony od výroby nemontujú
  a zožerie ti to iba taký čo nepozná výbavu Cruza a nevie že do Cruza sa xenony od výroby nemontujú 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |