,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Arendal píše:Nejlepe se zasobit zahrivadly vnejsimi (i zivocisneho puvodu) a tak i vnitrnimi
Schvaluji a doporučuji vždy a každému ...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Arendal píše:Nejlepe se zasobit zahrivadly vnejsimi (i zivocisneho puvodu) a tak i vnitrnimi

Bo uz by trebalo vlakienko pripravit nech zacnes makat
 Bo uz by trebalo vlakienko pripravit nech zacnes makat   
  Aj na spz aj na okienko
 Aj na spz aj na okienko 

Vojto , nebylo to Leganzou? Jak Hanzy nabral dekl ?Vojta píše:Peháček vás, protože zapadl.
A Hanzy mě, protože driftoval
FoXo píše:Aj tento rok budu dake pohare Jomatik?Bo uz by trebalo vlakienko pripravit nech zacnes makat

A co sa tyka nalepiek? Mna potesiaAj na spz aj na okienko

JOMAT
  JOMAT

Ne, ne, - jak je na fotce, tak Cruze. Trávu s deklem sekal rok před tím.Ivo R. píše:Vojto , nebylo to Leganzou? Jak Hanzy nabral dekl ?

Stačí se podívat na stránky autocampu a vybrat si. Jsou tam i luxusní bungalovy.Iacobus píše:Mám jednu technickú otázku. Aké je tam to ubytovanie? Nie že by som bol fajnový....
 No ak by som išiel bez rodiny......juj stačil by mi spacák.
  No ak by som išiel bez rodiny......juj stačil by mi spacák.  

Ty to máš poviné!!!Franta P. píše:že bych se taky přijel podívat?
nedaruje mi někdo cruze bundu?

JOMAT píše:FoXo píše:Aj tento rok budu dake pohare Jomatik?Bo uz by trebalo vlakienko pripravit nech zacnes makat

A co sa tyka nalepiek? Mna potesiaAj na spz aj na okienko
Už sa obzerám po nejakých kríglakoch pre zmenu na tento rok.Neboj ono sa to stihne Foxi.
Dám potom link a nejakú ukážku.

JOMAT
 JOMAT
 JOMAT| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |