Idem kupit toto http://www.g3.cz/cs/catalog/vyprodej/polozka-5386 10mm sirku, tak ak by niekto chcel na tu priblblu znacku, tak sa ozvite, 60centov/meter plus postovne.
Moderátor: Blue Lanos

v ruke .Dal som na tie kladky a vrch kufra pruziny a je stym pokoj.Dvyha sa to normalne as hore .Asi treba poslat zlepsovak do korei.Ona mi si len mislime ze su hlupi ale opak je pravda ked urobia denne 5000 aut a jedna pruzina stoji 1 euro tak maju zarobene 10000 euro a to si spocitajte podlozky ,farba ktora nieje z vnutra,kryt motora,tmel na podvozku,rezerva len nejaky kompresor,pozink chyba na streche a slupikoch.A verim zeby sa naslo viac.A le musim pripomenut ze co chcete za 13000 euro.Vyzera ako BMW motor slape ako MERCEDES ,interier jak pult v jadrovej elektrarni v mochovciach bespecny je ako rusky UAZ a este na ceste sedi jak PORSCHE.Takze zhrnute mi smrtelnici z primom mesacnym ako ma prezident na jeden den je to aj tak pre nas drahe ale zatial som lepsiu alternatyvu nenasiel preto mam CRUZA .Tak ako vravel moj sused vcera ma Lancer a ties sa nadrapoval kto ma lepsie auto a po chvyli dodal Budme radi ked tie sroty splatime.Tak hlavu vzhuru auta si vylepsime a ked dame na nich pozor tak mozno znich o 30 rokou budu pojazdne veterany MOZNO.Spozdravom MILAN stastny majitel a to nemislim sarkastycky
 v ruke .Dal som na tie kladky a vrch kufra pruziny a je stym pokoj.Dvyha sa to normalne as hore .Asi treba poslat zlepsovak do korei.Ona mi si len mislime ze su hlupi ale opak je pravda ked urobia denne 5000 aut a jedna pruzina stoji 1 euro tak maju zarobene 10000 euro a to si spocitajte podlozky ,farba ktora nieje z vnutra,kryt motora,tmel na podvozku,rezerva len nejaky kompresor,pozink chyba na streche a slupikoch.A verim zeby sa naslo viac.A le musim pripomenut ze co chcete za 13000 euro.Vyzera ako BMW motor slape ako MERCEDES ,interier jak pult v jadrovej elektrarni v mochovciach bespecny je ako rusky UAZ a este na ceste sedi jak PORSCHE.Takze zhrnute mi smrtelnici z primom mesacnym ako ma prezident na jeden den je to aj tak pre nas drahe ale zatial som lepsiu alternatyvu nenasiel preto mam CRUZA .Tak ako vravel moj sused vcera ma Lancer a ties sa nadrapoval kto ma lepsie auto a po chvyli dodal Budme radi ked tie sroty splatime.Tak hlavu vzhuru auta si vylepsime a ked dame na nich pozor tak mozno znich o 30 rokou budu pojazdne veterany MOZNO.Spozdravom MILAN stastny majitel a to nemislim sarkastycky   .
  . Pekna sprava, som sa dobre zasmial
 Pekna sprava, som sa dobre zasmial  
 naklady 0.5 euro.Pozdravujem.
  naklady 0.5 euro.Pozdravujem.
 Jinak díky za informační foto
 Jinak díky za informační foto   

jj ja znacku nasrouboval naprimo bez podlozky a podlepil tlustou oboustrannou paskou a neuslysite vubec nic...Kjub píše:Inak ja som to uz davnejsie skusal prilepit 3M paskou a aj tak mi to drnci... Zbytocne si ju budes kupovat. Sergej si ju tam myslim ze prisroboval...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |