SERGEJ_3 píše:tak vidisprihlas se a sejdem se tam

Moderátor: Blue Lanos
SERGEJ_3 píše:tak vidisprihlas se a sejdem se tam

dame nejake spolecne foto,ok?
 dame nejake spolecne foto,ok?jasně že dáme také se těšímSERGEJ_3 píše:uz se tesim az tam vseci prijedem na tech kolechdame nejake spolecne foto,ok?

ale na minulych sraze se skodofkou to byvalo pokazde super
 ale na minulych sraze se skodofkou to byvalo pokazde superTak nebudu sámSERGEJ_3 píše:ja s chevroletakama taky jeste nebylale na minulych sraze se skodofkou to byvalo pokazde super

to by byla uplne prdel ale i tak mame hodne podobne cisla ja tam mam 2525 a ty 2025
 to by byla uplne prdel ale i tak mame hodne podobne cisla ja tam mam 2525 a ty 2025  

no a ja jsem narozenej 25 je to osud nebo nevímSERGEJ_3 píše:skoda ze nemas SPZ 2525to by byla uplne prdel ale i tak mame hodne podobne cisla ja tam mam 2525 a ty 2025

tak to je bomba tak číslo 25 je pro nás asi magickéSERGEJ_3 píše:a ja mam zrovna ted 25 let

Dones zeny, tatransky caj, cinky nahaj doma a neboj budes u nas ako domakulihracovi píše:jasně že dáme také se těšímSERGEJ_3 píše:uz se tesim az tam vseci prijedem na tech kolechdame nejake spolecne foto,ok?
na takovej sraz budu mít premieru nikdy na žádném jsem nebyl
tak jsem i toršku nervozní jestli mě přijmete mezi sebe!

25 mam aj ja ale coskoro uz 26kulihracovi píše:tak to je bomba tak číslo 25 je pro nás asi magickéSERGEJ_3 píše:a ja mam zrovna ted 25 let

ha ha tak to je také super samá 25FoXo píše:25 mam aj ja ale coskoro uz 26kulihracovi píše:tak to je bomba tak číslo 25 je pro nás asi magickéSERGEJ_3 píše:a ja mam zrovna ted 25 let

25 meniny cize co to znamena ? Kupit Cruza Wagona

Díky moc za podporu už se moc těšímFoXo píše:Dones zeny, tatransky caj, cinky nahaj doma a neboj budes u nas ako domakulihracovi píše:jasně že dáme také se těšímSERGEJ_3 píše:uz se tesim az tam vseci prijedem na tech kolechdame nejake spolecne foto,ok?
na takovej sraz budu mít premieru nikdy na žádném jsem nebyl
tak jsem i toršku nervozní jestli mě přijmete mezi sebe!

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |