hmmm ... budem úprimný... takéto úpravy sa mi už nepáčia... meníš to na čisto závodný špeciál

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
hmmm ... budem úprimný... takéto úpravy sa mi už nepáčia... meníš to na čisto závodný špeciál

auto je odstrojené a míří do lakovny. Po návratu budeme zkoušet ostřik intercooleru pomocí CO2 (moc si od toho neslibuji, ale uvidíme) a na jaře zkusíme zvednout plnicí tlaky v turbu a pokud všechno půjde podle představ, dostanu se k vysněným 400 koním.
 auto je odstrojené a míří do lakovny. Po návratu budeme zkoušet ostřik intercooleru pomocí CO2 (moc si od toho neslibuji, ale uvidíme) a na jaře zkusíme zvednout plnicí tlaky v turbu a pokud všechno půjde podle představ, dostanu se k vysněným 400 koním.

Pavle, ten motor nebyl dokonce před těmi 5 lety nový, měl tehdy najeto neznámý počet kilometrů. Já s tím ročně najezdím celkem svižně cca 8.000 až 10.000 km za rok, na závodech to pak dostává na frak (nejen motor). Na druhou stranu olej měním po 4.000 km, polovinu času je auto v servisupalikx píše:jo tak 400 koni by byl zajimavy vysledek.jen si porad rikam jak je mozne ze to porad jezdi a kdyz pises ze uz 5 let tak to je skoro neuveritelny.i kdyz on ten motor asi nedostava zas tak casto na frak tak asi tech par minut prezije.
 , má kované vnitřnosti, nechám motor vždy před a po jízdě zahřát/vychladnout, auto je neustále garážované, takže je o něj dobře postaráno.
, má kované vnitřnosti, nechám motor vždy před a po jízdě zahřát/vychladnout, auto je neustále garážované, takže je o něj dobře postaráno. Snad se konecne letos opet potkame na nejakem dragu, mohl by to byt docela zajimavy fajt, viz priloha pro popichnuti
 Snad se konecne letos opet potkame na nejakem dragu, mohl by to byt docela zajimavy fajt, viz priloha pro popichnuti  (mereno loni v rijnu, samozrejme se od te doby zmenilo a jeste zmeni par veci)
 (mereno loni v rijnu, samozrejme se od te doby zmenilo a jeste zmeni par veci) co jsi dělal za úpravy?
 co jsi dělal za úpravy?

Cose stalo? M
  Cose stalo? M| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |