Spotřeba Orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: spotřeba Orlanda
Dnes som ho bol prevetrať do Kežmarku a späť do Revúcej . Tam som mal priemer 7,5 l a priemernú rýchlosť 63,5km/h a naspäť priemer 6,5 a priemernú rýchlosť 65 km/h na to , že tu sú samé kopce tak sa mi to zdá super , hore kopcom v päťke a na tacháči 80 som ešte nešiel. Je to super žihadlo a sedí na ceste ako pribité aj na snehu aj na ľade .

Citroen AX 1,4 D , Daewoo Nexia sedan ,1,6 DOHC , Fabia 1,2 HTPi , Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi 163 k

- Reklama
Hlopi, v sobotu som išiel na chalupu ( prázdny som nebol ). Keď sa motor zahrial, tak som riadne prikladal, žiadne šetrenie.
Jazdil som do stovky ( smer KN ) a...6,5... 

vyzerá to, že motor sa správne zabieha a to som ho teda rúbal

Jazdil som do stovky ( smer KN ) a...6,5...

Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )

EAGLE SQUADRON
DO stovky ? Ja som ho hnal ako sa dalo, na rovine tak do 120-130 v šestke , a inde do 80 , akurát v dedinách 50.

Citroen AX 1,4 D , Daewoo Nexia sedan ,1,6 DOHC , Fabia 1,2 HTPi , Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi 163 k

Tak já jsem šťastnej za 8,6l/100km,zvlášť když jsem si natahal domů 3000l benzinu z PL za krásnou cenu 27Kč/l.Asi jsem udělal dobře,bo teď už je za 28,50. 

Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza

Dobre, tak stovkou...goli píše:DO stovky ? Ja som ho hnal ako sa dalo, na rovine tak do 120-130 v šestke , a inde do 80 , akurát v dedinách 50.
 Na plný knedlík som sa rozbiehal a pri tej stovke som mal okamžitú tak do 6l.
 Na plný knedlík som sa rozbiehal a pri tej stovke som mal okamžitú tak do 6l.Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON

EAGLE SQUADRON
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Jožan píše:Tak já jsem šťastnej za 8,6l/100km,zvlášť když jsem si natahal domů 3000l benzinu z PL za krásnou cenu 27Kč/l.Asi jsem udělal dobře,bo teď už je za 28,50.
I tak to je hezká cena oproti našim benzínkám. Jak to taháš, ty máš cisternu ?

Já stále bojuju se spotřebou, počítač mi ukazuje dlouhodobě 9l/100km a podle spotřeby.cz 9,6l/100km
Najeto 8600km, ale převážně po okrskách, z práce domů atd.

Ahoj, 
mam Orlika 3 dny zatim najeto 569 km a prumerna spotreba 6,9 litriku nafticky. Az se zabehne, tak si to snad jeste sedne.
Ale moc ho nesetrim. Pri predani rikali, ze mu muzu nakladat uz od zacatku a jezdit jak jsem zvykly, rychlot zatim max do 170 km/h do doby nez bude prvni 1000 km, at to prej neni pak lenoch.
O vikendu jsem jezdil s plnym kufrem a zadnima sedeckama, mesto, okresky, dalnice a jezdi fakt paradne i na to, ze je zatim syrovej tak uz tahne paradne !!
Max co jsem ho tocil bylo do 4 tis na ctyrku a max rychlost do tech 170 km\h (zkusil jsem jen kousek po ujetych 400km a zahratym motoru, jiank tempomat na 130 a pohodicka) je to neuveritelne potiche a kultivovane auto.
Stastnej novej rok vsem!!

mam Orlika 3 dny zatim najeto 569 km a prumerna spotreba 6,9 litriku nafticky. Az se zabehne, tak si to snad jeste sedne.
Ale moc ho nesetrim. Pri predani rikali, ze mu muzu nakladat uz od zacatku a jezdit jak jsem zvykly, rychlot zatim max do 170 km/h do doby nez bude prvni 1000 km, at to prej neni pak lenoch.
O vikendu jsem jezdil s plnym kufrem a zadnima sedeckama, mesto, okresky, dalnice a jezdi fakt paradne i na to, ze je zatim syrovej tak uz tahne paradne !!
Max co jsem ho tocil bylo do 4 tis na ctyrku a max rychlost do tech 170 km\h (zkusil jsem jen kousek po ujetych 400km a zahratym motoru, jiank tempomat na 130 a pohodicka) je to neuveritelne potiche a kultivovane auto.
Stastnej novej rok vsem!!
- Přílohy
- 

- obrázek (1).JPG (24.63 KiB) Zobrazeno 3981 x

Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar

Já jsem zařízenej z dob když jsem dělal na pumpě,doma mám sestavu sudů,nacouvám a pěkně samospádem natankuju.Na dovoz jsem si půjčil minicisterničku na vleku a klepal se abych nepotkal celní stráž...johnlord píše:Jožan píše:Tak já jsem šťastnej za 8,6l/100km,zvlášť když jsem si natahal domů 3000l benzinu z PL za krásnou cenu 27Kč/l.Asi jsem udělal dobře,bo teď už je za 28,50.

Já stále bojuju se spotřebou, počítač mi ukazuje dlouhodobě 9l/100km a podle spotřeby.cz 9,6l/100km
Jinak mám zajímavý poznatek:koupil jsem nové,vyvážené a nafouklé pneu,do tý doby průměr 8,6l.Před 14 dny jsem zkontroloval tlak a ve všech bylo jen 2,0.Dofoukal jsem na 2,6 a od tý doby průměr 8,0l.Takže se vyplatí ten tlak občas zkontrolovat...
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza

Vidíš, a sme pri ďalšom faktore ovplyvňujúcom spotrebuJožan píše:Já jsem zařízenej z dob když jsem dělal na pumpě,doma mám sestavu sudů,nacouvám a pěkně samospádem natankuju.Na dovoz jsem si půjčil minicisterničku na vleku a klepal se abych nepotkal celní stráž...johnlord píše:Jožan píše:Tak já jsem šťastnej za 8,6l/100km,zvlášť když jsem si natahal domů 3000l benzinu z PL za krásnou cenu 27Kč/l.Asi jsem udělal dobře,bo teď už je za 28,50.

Jinak mám zajímavý poznatek:koupil jsem nové,vyvážené a nafouklé pneu,do tý doby průměr 8,6l.Před 14 dny jsem zkontroloval tlak a ve všech bylo jen 2,0.Dofoukal jsem na 2,6 a od tý doby průměr 8,0l.Takže se vyplatí ten tlak občas zkontrolovat...
 Ja mám všade 2,65, čiže tesne pod najvyšším tlakom a som na tých 7,6 dlhodobých v meste...
  Ja mám všade 2,65, čiže tesne pod najvyšším tlakom a som na tých 7,6 dlhodobých v meste... 
EAGLE SQUADRON

EAGLE SQUADRON
Ahoj všem, 
Dneska jsem dojel po delší době delší štreku - Karlov pod Pradědem - Nosislav a spotřeba 6,3 s rakví a sáňkama na zahrádce. Jinak dlouhodobý průměr 7,3 pokud nic netahám na kouli.
Testl jsem zimní start při -16 st. C a OK. Dvě žhavění, pak cca 6vteřin točení a chytl. Kosa byla, že omrzlo sklo i zevnitř
mějte se
M

Dneska jsem dojel po delší době delší štreku - Karlov pod Pradědem - Nosislav a spotřeba 6,3 s rakví a sáňkama na zahrádce. Jinak dlouhodobý průměr 7,3 pokud nic netahám na kouli.
Testl jsem zimní start při -16 st. C a OK. Dvě žhavění, pak cca 6vteřin točení a chytl. Kosa byla, že omrzlo sklo i zevnitř

mějte se
M
Ford Sierra 2,3D
Škoda Felicia 1,6 100PS
VW Passat Variant HighLine 2.0TDI PD
... to bylo
a nyní... Orlando LT+ 163PS a Škoda Felicia 1,6

Fiat Ritmo 85S
Lancia Delta
Renault 5 1,7 GTI
Ford Sierra 2,3D
Škoda Felicia 1,6 100PS
VW Passat Variant HighLine 2.0TDI PD
... to bylo
a nyní... Orlando LT+ 163PS a Škoda Felicia 1,6
Zdarec, já mám najeto 1050 km, s Orlem taxikařim, takže většinou město, spotřeba 8,2, na benzín se mi zdá docela slušný.

To už áno, poznám menšie autá čo žerú aj viacverny píše:Zdarec, já mám najeto 1050 km, s Orlem taxikařim, takže většinou město, spotřeba 8,2, na benzín se mi zdá docela slušný.

EAGLE SQUADRON

EAGLE SQUADRON
6 vteřin? to je tadadadatadadadatadadadatadadadatadadadatadadada.... to je vcelku dost ne?marwinn píše:Ahoj všem,
mějte se
M

Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG  

Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG

Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG

Mám 7.5 ale to jsou popojíždky nebo naopak dálnice a sem tam na to šlápnu  je to lakavé jak určitě potvrdí kolegové se stejným motorem
 je to lakavé jak určitě potvrdí kolegové se stejným motorem 

renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá

škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
potvrzuji   

taky mam zatim 7.5 prumer - Praha a dalnice. Myslim si ze kdybych jezdil casteji na tempomat a udrzoval mirnejsi rychlost, tak to pujde tak o litrik dolu, jen to je opravdu tezky na to proste neslapat... 

ten motor je opravdu uzasnej!!!

taky mam zatim 7.5 prumer - Praha a dalnice. Myslim si ze kdybych jezdil casteji na tempomat a udrzoval mirnejsi rychlost, tak to pujde tak o litrik dolu, jen to je opravdu tezky na to proste neslapat...

ten motor je opravdu uzasnej!!!
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N