Bílé s****y
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Muj nazor ke snehovym kalamitam v Praze: take me stvou ale mam dojem, ze je to hodne o ridicich. Zrovna minuly tyden se mi stalo, ze sem dojel na semafory a tam stala 2 auta vedle sebe (4-proudova silnice, mirnoucky kopec, takze to tam klouzalo), vedle nich ridicky a aslepon ta jedna z nich na dotaz ridice, co tam dela, odpovedela (znacne prekvapene): "Ono to klouze, ja se bojim, ja radsi pockam na mazela". S osobakama sme se kolem nich nejak protahli a odjeli, ale nakladaky uz musely cekat (a mezi nima byl i sypac, ktery tu cestu upravoval, uz v tom okamziku, kdy tam ty damy staly, bylo videt, ze tam nejaky nejmene jednou projel), az minimalne jedne z dam prijede manzel a predvede ji, ze se s autem da kupodivu rozjet i v zime.

- Reklama
- 
				Vojta
- 
				Vojta
- 
				Vojta
- 
				Vojta
- 
				Vojta
- 
				Vojta
- 
				Vojta
- 
				Telekom [Bot]

Já se picnu! Ještě ráno  krátce po deváté tam byla. Ví Bůh, kam se poděla. Hned jdu na web, co se děje.
 Já se picnu! Ještě ráno  krátce po deváté tam byla. Ví Bůh, kam se poděla. Hned jdu na web, co se děje. Foto som po porodnych bolestiach uvidel. (islo to ale straasne pomaly)
 Foto som po porodnych bolestiach uvidel. (islo to ale straasne pomaly)